MIÉRT MENT ÁT A CSIRKE AZ UTCÁN?
(Oknyomozás az INTERNET-ről)


ÓVÓNŐ:  Hogy a másik oldalra jusson. 
PLATÓN:  A közjó érdekében. 
ARISZTOTELESZ:  Ilyen a csirkék természete, átmennek az úton. 
KARL MARX:  Történelmi szükségszerűségből. 
SZADDAM HUSSZEIN:  Ez példa nélküli provokáció, így feljogosítva érezzük magunkat, hogy 50 tonna ideggázt dobjunk a csirkére.
RONALD REAGAN:  Elfelejtettem...
JAMES T. KIRK:  Hogy eljusson oda, ahol csirke még nem járt azelőtt...
HIPPOKRATESZ:  A hasnyálmirigyében termelődő váladék miatt.
MARTIN LUTHER KING:  Már látom azt a világot, ahol minden csirke szabadon átmehet az úton anélkül, hogy célját fel kellene fednie.
MÓZES:  És leszállt Isten a mennyekből és imigyen szóla a csirkéhez: "Bizony mondom neked, kelj át az úton!" És a csirke általkelt az úton, és nagy volt az öröm a mennyekben. 
FOX MULDER:  Saját szemeddel láttad, ahogy átment az úton. Még hány csirkét kell látnod ahhoz, hogy elhidd???
RICHARD M. NIXON:  A csirke NEM ment át az úton. 
MACHIAVELLI:  Igaz, a csirke átment az úton. Ki törődik vele, hogy miért? A tény, hogy végül átjutott, igazolja minden cselekedetét. 
FREUD:  A puszta tény, hogy ennyire érdekel, miért ment át a csirke a túloldalra, elfojtott szexuális bizonytalanságodat tárja fel. 
BILL GATES:  Most fejeztük be az új Csirke Office 2000-t, amely nemcsak átmegy a túloldalra, de tojást tojik, nyilvántartja fontos iratait és kezeli a könyvelését. 
BILL CLINTON:  Fontos bejelentésem van. És megismétlem, hogy biztosan megértsék. Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a csirkével. Nem volt...
DARWIN:  A csirkék, évmilliók alatt természetes kiválasztódás útján oly módon fejlődtek, amely felruházza őket a túloldalra, vagy az út mozdult el a csirke alatt, ez viszonyítási pont kérdése.
BUDDHA:  A puszta kérdés tagadja csirke mivoltodat.
RAMBO:  Rosszul céloztam volna?

Vissza a kezdőlapra Vissza az élcelődés oldalra