Illés marad. - És Pepó?

A kisgazda Pepó Pál környezetvédelmi miniszter ajánlotta Illés Zoltánnak, a környezetvédelmi bizottság fideszes elnökének a menesztését.
Mátrai Márta frakcióigazgató indokolatlannak nevezte Pepó Pál javaslatát, noha szerencsésnek tartaná, ha a környezetvédelmi tárca és a parlamenti testület között csökkenne a feszültség.


Torgyán József is szerencsétlennek minősített Pepó ötletét.
Székely Zoltán (FKGP), az országgyűlés KAC-ellenőrző albizottságának elnöke meghívta a testület ülésére Pepót, hogy választ kapjon arra, miért nem osztottak szét tavaly 4 milliárd forintot a KAC 18 milliárdos keretéből. Székely hangsúlyozta: noha tud arról, hogy a kisgazda-frakció korábban többször kifejezte elégedetlenségét a környezetvédelmi tárca tevékenységével kapcsolatban, az általa most kezdeményezett meghallgatásnak ehhez semmi köze. A kisgazdapárt azonban nem hozhatja olyan helyzetbe a választóit, amilyenbe a Környezetvédelmi Alap Célelőirányzatának el nem osztott forrásai miatt került több önkormányzat - nyilatkozta .
A MHL tudomással bír arról, hogy nyertes a pályázati pénzek kiadásához szükséges szerződések fél éveket állnak a minisztériumban. Vajon miért?
 

Vissza a kezdőlapra