Előnyös ajánlat internetezőknek
Átalánydíjas kedvezmény a magán-telefonelőfizetőknek

Lapunk úgy tudja, két hónapon belül új átalánydíjas kedvezményt vezet be magán-előfizetőinek a  Matáv. A konstrukció lényege, hogy a havi előfizetési díjon felül és négyezer forint értékű fogyasztás  felett bizonyos napszakokban ingyenessé válnak a helyi hívások. A tervek szerint hétköznap este hat  órától másnap reggel hét óráig, hétvégeken és ünnepnapokon pedig délután három órától másnap  reggel hét óráig szól a korlátlan hívási lehetőség.

A kedvezmény főképpen az otthon internetezők egyre szélesebb (jelenleg 60 ezer körülire becsült)  táborát érinti. A számukra korábban kínált lehetőség - miszerint az esti óráktól hajnalig 150 forintért  kapcsolódhattak a világhálóhoz - azt jelentette, hogy gyakorlatilag csak az első óra után volt ingyenes  az internetezés. Ha megszakadt a vonal vagy maga a használó szakította meg azt, akkor  automatikusan odalett a kedvezmény. Ezzel az új lehetőséggel bármikor újrakezdhető a szörfözés.

Nem elképzelhetetlen, hogy még márciusban bevezeti a Matáv a legújabb kedvezményt, amely az  internetezők mellett az este, illetve éjszaka helyi hívásokat kezdeményező telefonálók számára is  előnyös lehet.

 A legutóbb februárban bevezetett kedvezmény, a Biztonság csomag (tavalyi havi előfizetési díj mellett  250 forint felett háromszoros percdíj) a sokat hangoztatott ellenérzések dacára viszonylag  népszerűnek mondható. Információnk szerint már több mint 50 ezren vették ez idáig igénybe és  legalább ennek a kétszeresével számolnak a szolgáltató vállalatnál.

 NÉPSZAVA-információ
2000. március 9.

Vissza a kezdőlapra