Meghívó
egy rendhagyó bemutatóra
 
A Játékvilág Magyarországon CD-ROM arra vállalkozott, hogy a lehető legtöbb információt adja közre a játék-játékosság területen. 130 közreműködő szakértője között mai magyar képzőművészek, irodalmárok, nyelvészek, kultúr-, művészet-, és technikatörténészek is vannak. Az egyik legszebb fejezet a magyar múzeumok olyan jatékkincseit mutatja be, mely tárgyak többsége jelenleg raktárban van, így csak ezen a módon tekinthető meg. Külön fejezet mutatja be a játékosság és a művészet kapcsolatát.

A kiadvány bemutatója szeptember 21-én, csütörtökön délután 3 órakor Budapesten, a Néprajzi Múzeum Dísztermében lesz. Utána élő játékház a CD-ROM-on bemutatkozó szervezetek részvételével (többek között go, hexasakk, origami, bábjáték, szerepjáték, rejtvények, kézműves játékok felnőtteknek és gyermekeknek).

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A Játékvilág Magyarországon CD oktató, kulturális, ismeretterjesztő enciklopédia. 130 szakértő anyagát tartalmazza 800 képernyőoldal szöveggel, 1000 képpel, 10 perc videóval, 40 perc audioval, nyomtatható mellékletekkel, interaktív játékokkal.

További információk az Internet Játékházban.

Vissza a kezdőlapra