Levelesládánkból

Az alábbi emil váltás nem fért volna be a vendégkönyv kereteibe. Közzététele színesíti lapunkat, s egyben a szocialista vezetőkről is árnyaltabb véleményformálást tesz lehetővé...

Lacikám!  Bocs, de egyszerűen nem hiszek a szememnek.... :-))

Csurka valami olyat ad leváltott miniszterelnökünk szájába, amit egyszerűen nem tudok elhinni. Ekkora bunkóság nincs! Kérlek, erősíts meg, hogy az alábbi "kiszólások" Csurka István írói munkásságát képezik.  (Magyar Nemzet, 2000. aug. 25):
Horn Gyula egyre elhatalmasodó alkoholmámoros állapotban szólalt fel a parlament szerdai rendkívüli ülésén – állította Csurka István. – Ez akár üde színfoltnak is tekinthető, a baj csupán az, hogy ha egy másik képviselő tanúsított volna ilyen magatartást, az egész sajtó ettől lenne hangos – tette hozzá. A volt miniszterelnök a parlamenti jegyzőkönyv tanúsága szerint többek között a következőket mondta az ülésen: „Vagy Torgyán pubin kívül ismer-e kisgazda képviselőt? ... Ez sértő, Géza? (Gyimóthy Géza, a parlament kisgazda alelnöke, aki Horn felszólalásakor az ülést vezette – a szerk.) … Hát ne hülyéskedj! Ez kedveskedés akart lenni. Nem érted? … Nem tudom, a kezükbe került-e Orbán Viktor úrnak a Ház elnökéhez írt levele. Géza, ez nem te vagy az Áder elnök...” -----

Lacikám, ugye Cs.I. képzelődött?

Jalso


Kedves Gyuri!

Nem erősítlek meg, sőt legkésőbb hétfőn a teljes Horn beszéd kint lesz a MHL-on. Én ugyan HGY beszéde elején tüntetőleg elhagytam a termet, de ma - a MN nyomán - lekérettem a teljes, hiteles szöveget. Az irodám áll, - szabadság - ezért kitenni nem tudom, de egy-két napot kibír. Annyit megtudtam, hogy az idézet hiteles.

Az kérdéses, hogy Horn részeg volt-e, vagy csak önmaga volt. Minek mentegeti Csurka??
Engem a beszéd Kádár híres 1989-es beszédére emlékeztet, legalábbis ami a logikáját illeti.

És mit szólsz az ideiglenes vigalmi negyedet üzemeltető MSZP vezetőhöz?? Nem válogatósak az urak. Horn viszont most az illető fejét követeli.

Laci

Vissza a kezdőlapra