Üzen a médiahajó
(üzen akkor is, ha nem jó)

Furcsa szavazás található a médiahajó honlapján. TV és rádióadók valamint televíziós és rádiós személyiségek, továbbá internetes újságírók közül kell választani, ki, mi a kedvenc.

Az adókkal még rendben volna a dolog, a kedvenc riporter megjelenítésében azonban igen zavaró, hogy a lista kötött. Ráadásul hat kategóriában kérik a szavazást, s kezdetben azt sem tudni, hogy ez javaslat vagy feltétel.
A szavazás készítői ugyan játéknak nevezik az egészet, mégis azt hiszem, hogy nagyon manipulált lesz az egész. A Vasárnapi Újság egyetlen riporterét sem találtam - hogy csak egy példát mondjak az egyoldalúságról.

Az internetes újságírás kategóriájában szerepel Pósvári Sándor neve, aki hangsúlyozottan független (azaz nem szoclib) szereplője ennek a világnak. Mellesleg a MHL számára jelenleg ő biztosítja a helyet. Tőle kaptuk - barátságból - az mkdsz.hungary.cc címet. Ez ugyan nem kötelez sem minket, sem olvasóinkat semmire, de ha mégis szavazni akar valaki, tegye meg.

Ne engedjük, hogy csak a balosok uralják a terepet. A véleményünket főleg a rádió és tv adók megjelölésével tudjuk kifejezni. Ha van, aki kedveli a Bartók rádiót, szavazzon, hiszen ezt az adót igen lenézik a kereskedelmiek. A Duna TV vagy az mi is érdemes a támogatásra. Félő, hogy a kereskedelmiek tarolni fognak. Rajtunk is múlik! Még akkor is, ha ez valóban játék, s ha "győzünk" sem megyünk vele semmire.

Tehát a hely, ahol szavazhatunk:

http://www.mediahajo.hu/szavazas.php3

Még kevesen szavaztak, mert viszonylag szűk családi kör leveleivel elértük, hogy az első helyre kerüljön Pósvári és a Bartók Rádió. Érdemes részt venni a szavazásban, nyerni is lehet, s ha valakit ez érdekel, akkor tényleg csak játék az egész.
 

Vissza a kezdőlapra