Felhívás
Figyelem, figyelem!!

Itt a Karácsony. Középpontba kerül a gyermek, elővesszük a családi betlehemet, s "megalkotjuk" életünk egyik legkiválóbb karácsonyfáját.

Megannyi meghitt pillanat, de eloszlik majd - mint mindig - a múló idővel.

Fogjunk meg belőle valamit. A Magyar-Hon-Lap lehetőséget biztosít olvasói számára, hogy közzé tehessék a Karácsonyhoz kapcsolódó képeiket. Várunk tehát színes vagy fekete fehér képeket az otthoni betlehemről, a karácsonyfáról, vagy akár a gyermekekről, unokákról. A betlehemről jó lenne megtudnunk, hogy mikor és ki készítette, főleg, ha házi gyártmányról van szó. A kép ideális esetben egy e-mail mellékleteként juthat el hozzánk, szkennelt vagy eleve digitális képek esetén. Ám azokat sem zárjuk ki, akik póstán küldenek képet,  beszkenneljük ezeket, de ekkor időben kissé csúszni fog a dolog. Postacím: Surján László Budapest V.ker. Széchenyi rpt. 19.  Irányító sz: 1054

S ha már a gyerekekről szó esett, kiterjesztjük ezt a "nagy kiállítást" a gyerekek "aranymondásaira". Sok család írja ezeket magának, bizonyára több olyan is akad, amit érdemes másokkal közölni.

A beküldött anyagok tartalmazzanak utalást arra, milyen aláírást akar a beküldő: lehet teljes név, monogram, név és e-mail cím, álnév, név nélkül stb.

Itt a nagy alkalom, megnyílik a világháló.

Vissza a kezdőlapra