Véget ért a Rapcsák kampány
 
Vasárnap dönt Hódmezővásárhely, megvédi, megtartja-e polgármesterét, vagy hitelt ad azoknak, akik a MIÉP-től a Munkáspártig terjedő sorba álltak fel ellene.
Felettébb vegyes csapat. Kisgazda jelölt, aki mellett Kovács László pártelnök úr is személyesen kampányolt. Természetesen ott az SZDSZ is, de ott a MDF. Ott lenne a helyi Fidesz csoport is, ha a párt fel nem oszlatta volna a fenti körbe vágyakozókat.

                

Így dr. Rapcsák András, aki egyedül volt elsőfordulós győztes 1998-ban, most a Fidesz és az MKDSZ közös jelöltje. Közel ötven kampánygyűlést tartott,  mindig nagyszámú hallgatóság előtt beszélt.
 

Orbán Viktor, aki november 30-án vett részt a kampányban, kifejtette, vasárnap a hódmezővásárhelyiek Hódmezővásárhelyről döntenek, de ez a döntés túlmutat önmagán.

Surján László szerint részben arról kell dönteni, hogy olyanok irányítsák a várost, akik a városnak vagy olyanok, akik a városból akarnak élni. Másrészt viszont a döntés arról is szól kell e folytatni azt a fejlődést, amit a város Rapcsák vezetésével megvalósított, vagy sem. Az ellenfél a változás, a váltás mellett van. Váltásról vagy folytatásról szól majd 2002 is.

Vissza a kezdőlaprav