A sánta kutya sorozatba kívánkozik
Az interneten bolyongva meglepő hírre bukkantunk. Kiderül a címből, hogy a koalíciós többség már a feles törvényekhez sem elég. A szövegből pedig azt tudjuk meg, hogya Fidesz és az FKGP képviselői együtt 190-en vannak. A cím írója tehát az MDF-et nem tekinti a koalíció részének.
Ügyes. Az ellenzék létérdeke, hogya koalíció ne egymást támogatva, hanem egymásal versenyezve induljon neki a 2002-beli megméretésnek. De ezt nem ők döntik el.

{Megjegyzés 2001. szeptember 10-én:
A korábbi anyagok ellenőrzésekor kiderült, hogy a fenti 2000. október 19-én kitett cikkünkben a hivatkozás már nem él. A politikaforum sajtóviszhang rovata nem tartja fontosnak, hogy az internet egyik nagy előnyét, az anyagok gyors visszakereshetőségét felhasználja.
Mi, amíg csak tehetjük, megőrizzük és hozzáférhetővé tesszük, amit a korábbiakban mondtuk. Mások más elveket kövenek. Ennek tudatában sem tudjuk azonban az összes hivatkozás másolatban kitenni saját oldalunkra, ez elképesztően megnövelné lapunk amúgy sem kicsi terjedelmét. A fenti kis írás azonban még ma is aktuális, az MDF és a Fidesz összefogása óta megnőtt az MDF-et semmibe vevő nyilatkozatok, vélemények száma. Ez a reakció is jelzi, a két párt helyesen döntött.}

Vissza a kezdőlapra