Már nálunk is!
Az alábbi hír nem bulvár lapba való. Végzetesen komoly és komor történet. Rámutat az eutanázia veszélyeire. Ha valaki az élet és halál urának képzeli magát, beláthatatlan következményeket zúdíthat ránk. Vajon a "nővér" által a halálba segítettek közül hányan szerettek volna még elintézni egy-két dolgot a Földön? Hányan voltak felkészülve az örök hazába vezető útra? Az elhunytak rokonainak vajon hányszor mondták el az orvosok: minden lehetőt megtettünk?
Az eutanázia hívei most valószínűleg elkezdik követelni a törvényi szabályozást, mert akkor szerintük ilyesmi nem fordul elő. Az eutanáziát elvetők pedig, a fenti meggondolások alapján még inkább elvetik a "kegyes" halál törvényesítésének embertelen gondolatát.
Nehéz emberként élni az életet, ha a szenvedésre nincs hiteles feleletünk.

Több mint 30 ember meggyilkolásával vádolnak egy ápolónőt

A Nyírő Gyula Kórház belgyógyászatán dolgozó egyik 23 éves nővér "sajnálatból" csaknem 40 embert ölt meg.

A nővért a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályának nyomozói csütörtök hajnalban vették őrizetbe, a bíróság pedig szombaton helyezte előzetes letartóztatásba. A nővér már az első kihallgatáson beismerte tettét, és elmondta: tavaly január eleje óta 30-40 válságos állapotban lévő idős beteget "segített át" a túlvilágra. A belgyógyászat dolgozói a lányt a háta mögött Fekete Angyalnak nevezték, mert feltűnt: ha ő volt éjszakai ügyeletben az osztályon szinte mindig meghalt valaki.
 
 
 

Vissza a kezdőlapra