Honlap ajánló - vajdasági telefonkönyv
Kedves Szerkesztők, azt hiszem egy roppant fontos eseményről számolhattok be olvasóitoknak-hallgatóitoknak: az első szabadkai internet szolgáltató, a TippNet honlapján mától megtalálható a 024-es hívószámú községek valamennyi nyilvános telefonszáma! Az Internet fölhasználóknak tehát nem kell többet hívniuk a posta 988-as tájékoztató szolgálatát, ha meg akarnak tudni egy vagy több telefonszámot Szabadka, Kanizsa, Zenta, Ada, Kishegyes vagy Topolya területéről. Elég, ha ellátogatnak a www.tippnet.co.yu honlapra. Ezt az újítást, amely tudomásom szerint egyedülálló Jugoszláviában, a szabadkai Telekom illetékeseinek korrekt együttműködése nyomán vezethette be a TippNet. A Telekom így kíván méginkább az ügyfelek szolgálatába állni.

Az újítás a külföldön élőknek is fontos, hiszen ők még nehezebben jutottak hozzá itthoni rokonaik, barátaik, ismerőseik új, vagy megváltozott telefonszámához. A többiről magatok is meggyőződhettek és véleményt alkothattok, ha meglátogatjátok a: http://www.tippnet.co.yu honlapot. Azt hiszem ez olyan hír, amelyet érdemes néhányszor közölni az elkövetkező időszakban... B-)
Üdv. Jóska


Ezen a levelezőlistán keresztül hamarabb és rendszeresen megkaphatod a Képes Ifjúság lapszámait, idejében értesítünk a lap rendezvényeiről és az azokkal kapcsolatos legfontosabb információkat is megkaphatod, levelezhetsz és vitakozhatsz más olvasókkal és a szerkesztőséggel is.

Levél a listára: kepesifi@egroups.com
Lejelentkezés: kepesifi-unsubscribe@egroups.com
URL: http://www.egroups.com/mygroups
Képes Ifi-honlap: http://www.tippnet.co.yu/media/kepesifi --
Látogass el!
 
 
 

Vissza a kezdőlapra