Az MSZP és a Munkáspárt elv-társak
Az MSZP egy elnökségi tagot, a kevesek által ismert Nagy Nórát (képünk) küldi a Munkáspárt kongresszusára. Medgyessy ugyan kijelentette, hogy szó sem lehet a velük való koalícióról, viszont Medgyessy még semmiféle joggal nem rendelkezik, s a szocialisták arra gondolnak, hogy néhány ilyen gesztussal megszerezhetik a szélsőbal második fordulós szavazatait. S ezt minden bizonnyal el is érik. Mégis - különösen az után, hogy Kovács eredménytelenül kötötte össze az MSZP és a Munkáspárt szekerét Fehérgyarmaton, - okosabb lett volna egy elvszerű döntést hozni. Viszont nem vagyunk meglepve. Mikor voltak elvszerűek az elvtársak?

Érdekessége még a dolognak, hogy a közvéleménykutatók nem tudják mérni a Munkáspárt jelenlétét. Több más fantompárttal együtt tesznek ki vagy négy százalékot. Ez most esetleg megváltozik, hiszen a kongresszus miniszterelnök jelöltet állít. -:) Mi meg azt állítjuk, hogy ez felesleges tevékenység.

SL
Gyorshír azoknak, akik izgultak: Thürmert jelölték. Komoly figyelmeztetést is kaptunk: akik akadályozzák az ő parlamentbe jutásukat, azok a MIÉP-et támogatják.Aki érti, szóljon.
 
Vissza a kezdőlapra