Virul a Honlap
Május van. Hétágra süt a nap, napernyő is kell már, de a szél úgyis felborítja. Virul és dalol a természet.
A Magyar-Hon-Lap szerkesztői, ha visszanéznek az elmúlt hónapokra, meg lehetnek elégedve. Márciusban kitörtünk a szűk körű nézettségből, s a nekilóduló beütések egyértelműen a vallásszabadságról szóló törvénymódosítás aláírásos támogatását keresték.
Április volt az izgalmas. Márciusban ugyanis aláíróívünk a Magyar Nemzet on line oldalán is megjelent, s ez meglökte az olvasók számát. Márciusban - a februári ötezres és a januári háromezres számhoz képest tízezer hatszázhuszonkilenc látogatást regisztráltunk. Véget ért az aláírások gyűjtése és reálisan a nézőszám csökkenésére kellett számítanunk. Hála Isten nem ez történt. Áprilisban több volt az ünnep, kevesebb az akció, de mégis elértük, meg is haladtuk a márciusi látogatók számát.
Virulhatunk-e mi is együtt a természettel?
Igen is, meg nem is. Természetesen nagyon örülünk, hogy munkánknak van visszhangja. De még messze nem értük el akár a velünk azonos gondolkodásúak körét sem, ráadásul nem az a célunk, hogy berkeken belül maradjunk. Örömmel vállaljuk a vitát, de senki ne lepődjön meg, ha mi is kritikusan szólalunk meg. Olykor éles megfogalmazásaink remélhetőleg megszólalásra késztetik azokat is, akik most csak csöndben figyelnek. Írni azonban csak a Deák féle sajtótörvényt megtartva fogunk, hiszen tudjuk: Hazudni nem szabad.
Vissza a kezdőlapra