A Dunaferr Rt. a képviselői munkacsoportról
A Dunaferr vezetése azt kéri a Bauer Tamás vezette, MSZP-s és SZDSZ-es képviselőkből álló munkacsoporttól, hogy - más képviselőtársaikhoz hasonlóan - a Dunaferr ügyében tájékozódjanak a parlament legitim albizottságánál vagy akár saját ellenzéki képviselőtársaiknál - tartalmazza a Dunaferr Rt. közleménye, amelyet szerdán juttattak el az MTI-hez.

    Bauer Tamás (SZDSZ) ugyancsak szerdán arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a tervek szerint a jövő héten a Dunaferr Rt. vezetőinél tájékozódik az MSZP-s és SZDSZ-es képviselőkből álló munkacsoport.- A Dunaferr Rt. vezetése fontosnak tartja az Országgyűlés és a parlamenti pártok részletes, hiteles tájékoztatását - áll a cég közleményében, jelezve: alig két napja, hogy az Országgyűlés legitim, az összes parlamenti párt képviselőit magába foglaló, a Dunaferr csoport jogszerű és gazdaságos működését vizsgáló albizottsága kihelyezett ülést tartott a Dunaferr Rt.-nél.

     A közlés szerint ezen a találkozón a Dunaferr vezetői több mint négy órán keresztül válaszoltak a hatpárti albizottság, többek közt MSZP-s és SZDSZ-es tagjainak kérdéseire.

     - Az elmúlt napokban nem merült fel olyan új körülmény, amely indokolttá tenne egy újabb vizsgálatot - teszi hozzá a cég vezetése, hangsúlyozva: a Dunaferr vezetése eddig is minden tőle telhetőt megtett a közvélemény, az Országgyűlés és a parlamenti pártok részletes tájékoztatása érdekében, de szeretné, ha emellett kellő figyelmet tudna fordítani a vállalat irányítására, a Dunaferr előtt álló problémák megoldására is.

     - A társaság vezetése egyetért a Vasas szakszervezet azon aggodalmával, miszerint a Dunaferr jelenét és jövőjét veszélyezteti minden olyan lépés, amely politikai ütésváltások színtereként akarja felhasználni az acélipari vállalatot - olvasható a közleményben.

MTI
Vissza a kezdőlapra