Központi Felvételi Nyílt Nap
A jövő évi felvételi eljárás szakmai- és követelményrendszerével ismerkedhetnek meg a 2002-es évben felsőoktatási intézménybe pályázó diákok szeptember 22-én a fővárosban a Központi Felvételi Nyílt Napon - tájékoztatta a Felsőoktatási Információs Szolgálat az MTI-t.

    Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának épületében tartandó ingyenes rendezvény nyitóelőadásában az Országos Felsőoktatási Felvételi Iroda (OFI) munkatársai tájékoztatnak a 2002-es felvételi követelményrendszerről, amelyet szaktárgyi előadások követnek.

     Matematikából Gerőcs László, az ELTE vezető tanára, a Repeta gazdája tart felvételi eligazítást, míg történelemből a tankönyvszerzők vesznek részt a programban.

     A rendezvényen azon 11-12. évfolyamra járó, illetve már érettségizett diákok érdeklődésére számítanak, akik a 2001/2002-es tanév végén a felvételi jelentkezések szempontjából vezető tantárgyakból - magyar nyelv és irodalomból, történelemből, matematikából és közgazdaságtanból - tesznek vizsgát.

     A rendezvény látogatói lehetőséget kapnak arra, hogy a 2001/2002-es tanévben részt vegyenek az Országos Próbanyelvvizsga rendszerben, annak érdekében, hogy biztosan nyelvvizsgát szerezzenek, ami - többletpontok szempontjából - ma már nélkülözhetetlen kellék a sikeres felvételihez. Az érdeklődők a nyílt napra az info@fisz.hu e-mail címen jelentkezhetnek.

MTI

Bővebben: Központi Felvételi Nyílt Nap

Vissza a kezdőlapra