Vonza András nyílt levele
     Rendkívül megdöbbent és szomorúan tapasztalom, hogy a magyar politikai közéletben mindinkább terjed a "sárdobálás", a rágalmazás, az igaztalan vádaskodás. A kormány politikai ellenfelei "ügyeket kreálnak" és a valós, nemzeti érdekek, az állampolgárok sorsának jobbítása helyett vádaskodnak.

     Előbb a miniszterelnök urat, majd a belügyminisztert állították célkeresztbe, úgy látom, előbb-utóbb mindenki sorra kerül.

     Én mindeddig hittem a személyes példamutatás erejében, a jobbítás lehetőségében. Keserűen csalódnom kell most, hogy én is a mocskolódások és a rágalmak áldozata vagyok.

     A személyemre vonatkozó, a sajtóban megjelent vád - képtelenség. Szemenszedett rágalomról van szó. Annál is inkább, mivel egy megyei főállatorvosnak semmilyen köze sincs ahhoz, hogy egy állatorvos hol vállal munkát, kinél dolgozik. Az alkalmazás feltételeit a kamara határozza meg, és aki ezeknek a feltételeknek megfelel és valamely szervezet alkalmazza állatorvosként, akkor munkát vállalhat.

     Ezúton kívánom tudatni mindenkivel, akit illet, hogy nem vagyok partner ebben a mocskolódásban.

     Nem vagyok hajlandó elfogadni a becstelenek által szabott játékszabályokat, és nem vagyok hajlandó eltűrni a becsületemet érő támadásokat sem.

     Gátat kell már végre szabni a politikát uraló arctalan rágalmazásnak, a becsületet még hírből sem ismerő névtelen gyávaságnak!

     Ehhez kérem minden jóérzésű magyar állampolgár támogatását: segítsenek nekem, együtt még sikerülhet.

     dr. Vonza András
     földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter
Vissza a kezdőlapra