Kedves Barátom ne a lépfenétől félj!

        Különös az ember. Addig mondogatjuk, amig el nem hisszük. Nem látható (nem létező) félnomád talibán terroristák, afgán, bombabiztos barlangokban kialakított steril, high-tech laboratoriumban előállított lépfene vírussal szórják tele a világot, amibe a művelt, kulturált nyugat belepusztul.

        Reggel a házából kilépő magyar gazda nagyot ásít, majd riasztja a nemzet-védelmistákat, polgárőrséget, rendőrséget, tűzoltókat, (akik becsülettel, nagy erőkkel ki is szállnak), mert fehér port fedezett fel a szőlőleveleken. Mintát vesznek kielemzik, értékelik: fene tudja, hogy micsoda, fene tudja hogy honnan gyütt, egyet tudunk ez nem lépfene. Megdicsérik a gazdát, a polgármestert, a Mari nénit, megerősítik a repteret, a határt, közintézményeket, mondván soha nem lehet tudni. Ha valaki eldobott arabnyelvű felirattal rendelkező üres cigarettás dobozt, vagy lejárt szavatosságú gyógyszert talál kiszált az MTV, RTL, TV2, átveszi a hírt CNN. Főműsor időben elemző riportban szakértők vitatkoznak a lehetséges veszélyekről és próbálják megnyugtatni a lakosságot, az ország készén áll a vegyifegyverrel történő támadásra. Mai hír: egy postahivatal minden dolgozója önként, egy akarattal, egy elszánódással vonult be a László-kórházba alapos kivizsgálásra, mert szétnyílt egy csomag és benne arab írásokat találtak. Nem folytatom.

        Nem a félelmet szeretném tovább gerjeszteni, de közlöm, hogy már réges-rég megfertőződtünk. No nem a lépfenétől, nem Oszama Bin Ladentől, hanem a manipulált médiától, “a művelt, kulturált” nyugadtól, stb.

        “Nyugat” már régóta nem kér Jézus Krisztusból, keresztény értékrendből, már túl van azon, hogy a látszatra adjon. Az egyház csak fogja be a száját ( ne politizáljon ), ne akadékoskodjon, maradjon semleges, (ismerjük a világnézeti semlegesség fogalmát), csinálja a dolgát, hogy észre se vegyük, a világ problémáit, majd mi megoldjuk!

        A hitetlenség, önmegvalósítás, szekularizáció egyre nagyobb területeket “hódit” meg, (fertőz meg). A döbbenet az, hogy ettől csak kevesek félnek. Azt, hogy ebbe belebetegszünk (beledöglünk) az senkit sem aggaszt. Szelíd és alázatos szívű Jézus szava nem juthat el hozzánk, mert csak szívével lát és hall az ember.

        Nem az egészségesnek van szüksége orvosra, hanem a betegnek - bíztat bennünket Jézus.

        Kedves Barátom! Ha bízol benne, hogy a betegséged nem halálos, kérd Jézust:

        Jézus vizsgálj meg engem! Gyógyítsd meg a lelkem! Nyisd meg az emberek szívét az ÚT, az IGAZSÁG és az ÉLET megismerésére!

Gyuri atya
Zugliget, 2001 október 17.
Vissza a kezdőlapra