Honlap ajánló: Budapesti Kulturális Szaknévsor
Budapest kulturális szaknévsorában az oktatási, kulturális és közművelődési intézményekben amatőr és hivatásos művészeti tevékenységet, ismeretterjesztést, oktatást, a szórakoztató műfajban fellépést, közreműködést vállaló magánszemélyek, magán- és állami társulások, valamint az e tevékenységi formák technikai kiszolgálására vállalkozók szereplnek.

Lehetőség nyílik a honlap látogatói számára, hogy a kultúra területén betölthető állások között tallózhasson, vagy munkatársakat keressen a Budapesti Művelődési Központ internetes portáljával közös Állás rovatban.

A híroldalakon rendezvényszervezéssel kapcsolatos szakmai cikkeket, módszertani híreket, közleményeket, pályázatokat olvashatnak az érdeklődők. A látogató is lehet szerkesztő!  Ha a hírrovatba témát szeretne ajánlani, hívja Szabó Judit Nikolettát a  Budapesti Művelődési Központ Információs osztályának telefonszámán (371-2777), vagy küldjön e-mailt!

A hasznos oldal kellemes játékra is invitál: a műveltségi kvízjátékban részt vevők kultúrával kapcsolatos nyereményekhez is juthatnak.

Vissza a kezdőlapra