Egerszegi Krisztina levele
amelyet Pokorni Zoltán olvasott fel április 13-án
Egy igazi versenyző nagy erénye,
ha a hajrában győzni tud.

A múlt vasárnap éjjel nagy fordulópontot jelentett az életemben. Soha nem politizáltam, mindig is távol állt tőlem, pedig sportpályafutásom alatt három kormányt is végigélhettem. Számomra egy dolog volt a fontos, hogy amit teszek, azt a hazámért teszem és a magyar színeket képviselem. Az első olimpiámra a szüleim úgy indítottak útnak, hogy amit elérek, az a magyarság hírnevét növeli a világban.

Minden ember életében vannak fontos döntések. Ilyen a házasságkötés, a gyermekvállalás, vagy hogy milyen munkát csinálna szívesen az ember. égy gondolom, hogy a választás is legalább ennyire fontos dolog, főleg, hogy már nemcsak magamért vagyok felelős, hanem gyermekeimért és jövőjükért.

Sajnos, kedden este 7-kor nem tudtam ott lenni a Testnevelési Egyetemen, hiszen nemrég született a második kisfiam. Nem voltam ott, de láttam és főleg hallottam Orbán Viktor miniszterelnök úr beszédét, és remélem, hogy ez a tűzzel átitatott és igazságot tükröző beszéde meggyőzi a szavazópolgárokat arról, hogy érdemes erre a jövőre szavazni. Ezúton kívánok a második fordulóhoz sok sikert, hogy módjukban álljon megvalósítani azt a sok tervet, amit kitűztek maguknak a magyarság felemelése érdekében.

Üdvözlettel:

Egerszegi Krisztina

A szöveg a TV-adás alapján került leírásra!

Vissza a kezdőlapra