KÖZHÍRRÉ TÉTETIK
Ökológia konferencia
A Keresztény Diákok Világszövetsége Közép-Európai Régiója Ökológia konferenciát rendez július 8-14 között, Olomoucban (Csehország) Jelentkezési határidő: június 14.

Hogyan használhatjuk a napenergiát? Mi az ökumené? Létezik olyan, hogy Közép-Európa? Van valami összefüggés a teológia és az ökológia között – és mi a helyzet a feminizmussal? Szép város Olomouc? Valóban olyan jók a cseh sörök?  Hogyan csináljunk papírt? Gyere el, hogy kérdéseidre választ keressünk közösen!

Miről is van szó? Egy ökumenikus szemináriumra hívunk, melynek témája az ökológia. Szervezője a Keresztény Diákok Világszövetségének Közép-Európai Régiója (Central European Subregion of WSCF). Nagyszerű közösségben fogunk imádkozni, előadásokat hallgatni és azokról beszélgetni, gyakorlati megoldásokkal megismerkedni a munkacsoportokban.

Mikor és hol?
2002. július 8-14 között egy ortodox kolostor lát bennünket vendégül Vilemovban, Olomouc közelében Csehországban.

Kiknek? Főként diákoknak és főként Lengyelországból, Csehországból, Ausztriából, Szlovákiából, Magyarországról, de lesznek vendégeink más országokból is.

Hogyan? Jelentkezhetsz az alábbi jelentkezési lap kitöltésével országod kapcsolattartójánál emilben, telefonon, levélben. 
Magyarországi összekötő: Ferentzi Anna, emil: ferentzia@dpg.hu , tel: 30/475-2406 

Jelentkezési határidő: június 14.

Mennyibe kerül?
A részvétel ingyenes, és az útiköltséget is megtérítjük, amennyiben az olcsóbb lehetőséget választod.

További információk: Ferentzi Annától vagy ezen a honlapcímen kaphatsz: www.visegrad.szm.com


Vissza a kezdőlapra