Elszabadult indulatok

A gonosz indulatok nagyon elszabadulhattak, mert szombat délutánra nem maradt belőlük a Kossuth térre. Egy részük bizonyára Zsámbékra keveredett. Ott ugyanis a plébános rendőrségi feljelentést tett szombaton, mert telefonon megfenyegették. Holnapi Dénes Tibor (Márton atya) az írásos feljelentés mellé a rendőrségnek megküldte a fenyegetést dokumentáló hangkazettát is.

Márton atya elmondta: az elmúlt napokban ismeretlenek többször is leszaggatták a plébánia épületére kifüggesztett magyar zászlót, szombaton pedig üzenetrögzítőjén a következő mondatot hallhatta: "Amennyiben a Fidesz nevét kiejti a vasárnapi misén, úgy végzek önnel". A plébános hozzátette: korábban, és most vasárnap is tartózkodott a politizálástól a szentbeszédek elmondásakor.

A nemzeti szín másutt is "bolsivadítónak" bizonyult. Bokor községben egy handabandázó ember ugyancsak durva hangon követelte, hogy a házra kitűzött lobogót távolítsák el. A Határőrség egyik hivatalában ugyancsak szóvá tették, hogy miért hord kokárdát egy asszony. Magyar vagyok, nem? - volt a válasz. A legvisszataszítóbb az volt, hogy tanulatlan cigányembereket azzal riogattak, hogy ha Fidesz, akkor MIÉP, ha MIÉP, akkor gázkamra.

Abból pedig tucatjára vannak jelzések, hogy a kampányban Fidesz oldalon tevékenykedő vállalkozókat megfenyegettek, vigyázz, mert ha győzünk, ellátjuk a bajodat.

Ezek után azt halljuk, hogy a baloldal jelesei az árkok betömésére készülnek. Derék. De miért ásták ki?

Kérjük olvasóinkat, ha az elszabadult indulatoknak nyomára bukkannak, és vállalják annak nyilvánosságra hozatalát, írjanak szerkesztőségünknek: mkdsz@elender.hu
 

Vissza a kezdőlapra