Deutsch Tamás vezeti a Fidesz-frakciót július 15-ig
Deutsch Tamás általános frakcióvezető-helyettes vezeti a Fidesz képviselőcsoportját július 15-ig, amikor az egész napos frakcióülésen megválasztják a múlt héten lemondott Pokorni Zoltán utódját

    A politikus elmondta: az elmúlt héten lezajlott események áttekintése és értékelése is szerepel a Fidesz parlamenti frakciójának hétfői ülésén.

    Rogán Antal szavai szerint a frakcióban felmerült, hogy alaposan vizsgálják meg, a Belügyminisztérium vezetése valóban megfelelően, kellő szakmaisággal és higgadtsággal látta-e el a feladatát.

    A frakcióigazgató közölte: a képviselőcsoport foglalkozni kíván a lakáshitelezés terén kialakult helyzettel is, mert - mint mondta - az a tapasztalatuk, hogy egyre nehezebb lakáshitelhez jutni.

    A politikus kitért arra, hogy a Fidesz-frakció át fogja tekinteni a Medgyessy Péter múltját vizsgáló parlamenti bizottsággal kapcsolatban benyújtott kormánypárti módosító javaslatokat.

    - Azt érezzük ugyanis, hogy ezek a módosító indítványok lehetetlenné akarják tenni a testület felállását és működését - tette hozzá Rogán Antal.

MTI
Vissza a kezdőlapra