Honlap-ajánló: On-line könyv-vásárlás
Libri Online könyvbirodalom
A Libri könyváruház web-oldala kényelmes lehetőséget kínál a könyvek böngészésére és vásárlására. A vásárlást kipróbáltuk, a megadott időben, pontosan  megérkeztek a kiválasztott könyvek. Legalább két könyv vásárlása esetén a budapestieknek a szállítási költséget elengedik.

"Legyen Ön is Libri törzsvásárló!" - hirdetik

Ehhez nem kell mást tenni, csak egy alkalommal legalább 7000 forint értékben könyvet vásárolni bármelyik Libri üzletben, vagy a Libri internetes áruházban. Ez a kártya már a következő vásárlásnál 5% kedvezmény igénybevételére ad lehetősége. A törzsvásárlói kártyával bármelyik Libri üzletben lehet vásárolni, a vásárlások értéke halmozódik, és ha eléri a 30.000 forintot, a kedvezmény mértéke 10%-ra emelkedik. Az internetes vásárlók az állandó, 5%-os kedvezmény mellé igénybe vehetik törzsvásárlói kártyájukat is, így a kedvezmény számukra 5+5 %, illetve 10+5 % a kártya által nyújtott kedvezménytől függően.

A honlapon kategóriákba sorolva lehet a könyvek között válogatni, és külön ismertetik a frissen megjelent kiadványokat - sőt hetente változóan, egy-egy újdonságba bele is lehet olvasni.

Kategóriák:

  Ajándékozás
  Aktuális
  Computer, informatika
  Család és szülők
  Egészség, test és lélek
  Ezoterika
  Gyermek- és ifjúsági könyvek
  Idegen nyelvű könyvek
  Irodalom
  Kedvenceink az állatok
  Kert és ház, hobbi
  Kézikönyvek
  Memoárok, életrajzok
  M?vészet és építészet
  Nyelvkönyv, szótár
  Pénz, gazdaság, üzlet
  Regények
  Sport, természetjárás
  Szakkönyvek
  Szakácskönyvek
  Szórakozás
  Tankönyv, segédkönyvek
  Tudomány és  természet
  Társadalomtudományok
  Térképek
  Történelem
  Utazás
  Vallás

Vissza a kezdőlapra