Jobboldali Ifjúsági Közösség közleménye

    A balliberális erők azután, hogy megszállták a közszolgálati televíziót, most a teljes médiaterror megvalósítását tűzték ki célul. A választások előtt még kettős játékot játszó Magyar ATV-re, és annak Pénteki sajtóklub című műsorára egyre nagyobb szocialista nyomás nehezedett. Előbb a műsor ismétléseit vették le a képernyőről, majd megrövidítették az adásidőt. Most pénteken pedig az ATV elnöke megszüntette Lovas István sajtóklubját.

    Ezzel a tettel a "másik nyilvánosság" utolsó bástyáját is leradírozták a televíziók képernyőjéről. Megszűntették azt a műsort, amelynek nézettsége minden rekordot túlszárnyalt saját műfajában. Egy kereskedelmi csatorna normális esetben nem veszi le azt a műsort az adásrendjéről, amelyiknek ilyen magas a nézettsége. Czikó Gábornak, a Magyar ATV elnökének tettére ezért egyetlen magyarázata lehet: a posztkommunista kormányzat nyomására menekült ebbe a helytelen megoldásba.

    A Medgyessy Péter vezette koalíció, amely magát a nemzeti közép kormányának hazudja, ismét bebizonyította, hogy a demokráciát nem volt képes elsajátítani az elmúlt tizenkét évben. Sajnálattal kell tudomásul vennünk, hogy a vérükbe ivódott diktatúrát nem képesek elfelejteni, annak módszereitől, eszközeitől és céljaitól megszabadulni képtelenek. Ilyenek voltak, ilyenek is maradnak.

    A Jobboldali Ifjúsági Közösség ezúton felajánlja a Sajtóklub tagjainak, hogy szeptembertől teljes erejével segíti országos előadásaik megszervezését.

Országos Sajtószolgálat

Vissza a kezdőlapra