Újra indul egy országos kereskedelmi tévécsatornán az eredeti Sajtóklub!
Bayer azt "üzente" a balliberális oldalnak, hogy kár volt őket ennyire felbosszanatni, mert amit a Sajtóklubban másfél év alatt mondtak a "komcsikról" és a "szadeszról", az babazsúr volt ahhoz képest, amit eztán fognak mondani.


A VII. kerületi polgári körök csütörtökön este hat órakor tartották harmadik összejövetelüket. A rendezvény vendége volt HONT ANDRÁS, a polgári összefogás kerületi polgármester jelöltje, valamint BAYER ZSOLT közíró.

A terem zsúfolásig megtelt, a kintrekedtek a nyitott ablakokon át halgatták az előadásokat.
Bayer Zsolt-többek között-kifejtette, hogy "nem vagyunk hajlandók félni". Ezt alátámasztandó utalt Orbán Viktor azon kijelentéseire, amelyek az európai uniós csatlakozás általunk kívánt feltételeit tartalmazzák. "Ezután természetesen felbolydult a baloldal, mindenki nyilvános idegrohamot kapott, Medgyessy úr egyenesen kijelentette, hogy haragszik. Kovács nem érti, Kuncze szerint most eldőlt minden, ez maga a hazaárulás. Aztán jöttek az ő sajtómunkásaik is, és a megadott alaphang mentén sorra kiosztottak bennünket… Pedig mindannyian tudjuk, hogy az európai uniós csatlakozás csak akkor értelmes cselekedet, ha következményeképpen Magyarország polgárai jobban fognak élni. Ez ennyire egyszerű." Hosszasan fejtegette a csatlakozás előnyeit, hátrányait, rávilágítva a lényegi kérdésekre. Említést tett a szocialisták által felröppentett 2004-es (esetlegesen) előrehozott választásokról, melynek valódi motívumai – véleménye szerint-abban gyökereznek, hogy még mielőtt a társadalom számára világossá válna, hogy ez (ti. a szocialisták által elképzelt csatlakozás) valójában mit jelent (áremelkedések, jelentős éltszínvonalcsökkenés stb.), gyorsan csinálnak egy előrehozott választást, és akkor legalább 2008-ig be is betonozzák magukat.

A mai magyar médiahelyzetet Bayer nem látja olyan tragikusnak, mint azt oly sokan teszik mostanában. "Hiszen nekünk van egy Magyar Nemzetünk, van egy Heti Válaszunk, van egy Demokratánk, és van nekünk egy Magyar Fórumunk is, van egy Nemzetőrünk és egy Szövetségünk- tehát nem olyan rossz a helyzet, mint 94-ben volt." A jelenlévők hangos tetszésnyilvánítása közepette Bayer bejelentette, hogy október közepétől a Sajtóklub –eredeti felállásban-egy országos kereskedelmi tévécsatornán fog újra jelentkezni. Hogy melyiken, azt még nem árulta el, nehogy véletlenül holnap kiszálljon hozzájuk az APEH. Végül azt "üzente" a balliberális oldalnak, hogy kár volt őket ennyire felbosszanatni, mert amit a Sajtóklubban másfél év alatt mondtak a komcsikról és a szadeszról, az babazsúr volt ahhoz képest, amit eztán fognak mondani.

A polgári oldal legfontosabb feladata jelen helyzetben az egység megőrzése: "Aki ma a jobboldalon széthúzást szít, aki ma a jobboldalon bűnbakot keres, az a komcsik malmára hajtja a vizet"-fogalmazott Bayer Zsolt.

Kántor Yvette tudósítása
http://www.polgari-kor.hu

vissza Vissza a kezdőlapra