Gratulálunk a győztes Magyar Nemzet Online-nak

Hogyan jelentsünk be egy bukást?

A régi viccek valósággá váltak

Az internetes újság-portálokról véleményt mondhattak az erre vállalkozók.  A közönségszavazatokat elsöprő erővel a Magyar Nemzet Online nyerte. A hírportálok és a Magyar Hírlap Online ebből a címben csak annyit közöltek: bronzérmes lett a Magyar Hírlap online.


Nézzük a Magyar Hírlap Online (MHO) egyik cikkét:

Bronzérmet kapott a Magyar Hírlap Online

Majdnem egy hónapon keresztül szavazhattak a netezők a legjobb rádiós, tévés és sajtós honlapra, mindössze egy tetszőleges e-mail címet és nevet kellett begépelniük és ikszelhettek kedvencük neve mellé.
A legjobb sajtós honlapok versenyében a Magyar Hírlap Online-t szavazták a harmadik helyre, míg az önálló tartalommal nem rendelkező Hírkereső lett a második. Messze a legtöbb szavazatot az MNO gyűjtötte. A végeredmény szerint a Magyar Nemzet 2080, míg a második Hírkereső csupán 727, az MHO pedig mindössze 428 szavazatot kapott. A Népszabadság Online 369, a Nemzeti Sport 164 a Világgazdaság honlapja pedig 30 szavazattal végzett.
A legjobb televíziós honlapok közül - a mogyoro.hu-t és a Zenit TV-t megelőzve - a Minamax lett az első, igaz egyik országos lefedettségű televízió honlapjára sem lehetett szavazni.
A legjobb rádiós honlap a Danubius lett, megelőzve a Slágert és a Modem Időket.
Az Online Médiamustra győztesei 2002. október 11-én vették át díjaikat: internetes szoftvercsomagot és ajándékot, valamint öt lemezt tartalmazó DVD-csomagot.

 

Ha nem hiszed, nézd meg az eredetit: http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=57232

Ügyes, mondják erre Pesten. A kezdők számára kibővítik: Hiába, címet adni tudni kell.

Szép mondás. Mi meg csak tanuljunk, és jegyezzük meg: a manipulálás akkor is ilyen nagy, amikor nem vesszük észre.

Mellesleg ünnepeljünk egy kicsit, mert ez egyszer a polgári oldal nem volt rest és nem volt passzív. S közben gratuláljunk a Magyar Nemzetnek. Ha pedig a főpolgármesterségről szóló közvéleménykutatások épp oly rosszak lesznek, mint az áprilisiak, akkor a magyar nemzetnek is gratulálhatunk.  

A figyelmes olvasó megkérdi, mi van a régi viccekkel? Mi lenne? Tessék figyelni:

Autóverseny.

Beszámoló a New York Times szerint: Két induló volt mindössze, az USA nyert, második a Szovjetunió csapata.
Beszámoló a Pravda szerint: Nagy küzdelemben szerezte meg a szovjet válogatott az ezüstérmet egy nemzetközi autóversenyen.
Az Egyesült Államok az utolsó előtti helyen végzett.

 

vissza Vissza a kezdőlapra