Orbán Viktor Körmenden kampányolt

A polgári oldal szavazói emelt fővel és önbizalommal járulhatnak az urnákhoz október 20-án, az elmúlt négy év eredményei ugyanis őket igazolják - hangoztatta Orbán Viktor kedden Körmenden. A volt kormányfő a Polgári Összefogás Körmendért választási szövetség nagygyűlésén arról szólt, hogy szerinte soha ilyen egységes nem volt még a polgári oldal, mint jelenleg.

Utalt arra, hogy noha az áprilisi országgyűlési választásokat "egy paraszthajszállal" elveszítették, mégis 300 ezer szavazattal többet kaptak, mint négy évvel korábban, amikor a választások nyertesei voltak. Véleménye szerint legalább két és fél millió támogatójuk van a választók körében, ami a családtagokat is beleszámítva, legalább ötmillió embert jelent.

Az MSZP-SZDSZ vezette kormányzatot bírálva Orbán Viktor kijelentette: a Medgyessy-kabinet nem teszi világossá a választók előtt, hogy száz napokra taglalt intézkedési csomagjaikkal valójában milyen Magyarországot is építenek. "Amikor Medgyessy Péter cáfolja, hogy Bokros-csomagot készítenének, de a jövőre nézve ésszerű bérgazdálkodásról beszél, előrevetítődik a 2003-as böjti szelek időszaka, mely mindnyájunkat megérinthet" - mondta.

Hozzáfűzte, hogy egyetlen közép-európai kormány sincs, amely üres kamrából 50 nap alatt elő tudott volna venni 320 milliárd forintot. Véleménye szerint ez is alátámasztja, hogy egy jó állapotú gazdaságot és országot adtak át a kormányváltás idején.
 

InfoStart
vissza Vissza a kezdőlapra