Kot-kot-kotkott, kotkodács,
Minden napra egy csalás...

Januárban nyitva, siessetek

 

Emlékeztek még a megnyitóra? Aki nem volt ott, kattintson az alábbi képre:

 

Aki meg tudni szeretné, mit hoz a holnap, olvassa el a FényHídról az alábbiakat:

Medgyessy Péter legnagyobb rémületemre ígéretet tett arra, hogy a múzeum megkapja a szükséges támogatás. Ajjajj! Ez már igazi aggodalomra adhat okot. Emlékszünk?

Csak ízelítőül:

Medgyessy Péter: ígéretet tett arra,

hogy 800 km autópálya és gyorsforgalmi út épül,

25 ezer szociális bérlakást építenek,

nem tűrik el a közpénzek elherdálását, saját soraikban még szigorúbbak lesznek. (május 25.),

a munkaadói szervezetek képviselőinek ígéretet tett, hogy párbeszéd kezdődik az MT módosításáról, a hivatalos érdekegyeztető fórum megkerülésével döntött a kormány. ( július 3.)

Ígéret maradt az ingyenes diákétkeztetés,

az ingyenes tankönyvellátás (szeptember 12.)

A postások várják Medgyessy Péter ígéreteinek teljesülését. Már júliusban levélben fordultak hozzá, melyre nem érkezett válasz, így szeptember elején újabb levelet küldtek. Remélik, hogy az október 9-én esedékes postás világnapon már kézzelfogható kormányzati szándék bejelentésére kerül sor. (október 2.)

Petíciót adnak át a postások Medgyessy Péternek a dolgozók bérlemaradásának rendezése tárgyában. A tavaszi ígéret ellenére ma a postások kétharmad része 50-75 ezer forint között keres. (december 7.)

 

A júliusban tett miniszterelnöki ígéretekhez képest nem növekedhet, hanem csökkenhet a rendőrség működésére fordítható összeg – derül ki a jövő évi költségvetés tervezetéből (november 7.)

 

Az ígéretekkel ellentétben az eddiginél kisebb összeget különít el a kormány a határon túli magyarság támogatására, derül ki a költségvetésből.. ( november 14.)

Nem lesz jövőre ápolói hűségjutalom, mert nincs rá fedezet a költségvetési javaslatban. Az érintettek egyeztetés kérnek, mondván a kormány megígérte, hogy az ápolók négyévente egyévi alapbérüket kapják jutalomként. (november 23.)

Ma még nem tudni, mi lesz a múzeum sorsa, de tavasz óta mondogatom mindenkinek, aki még nem látta, hogy nézze meg, mert érdemes, és nem tudni, meddig maradhat nyitva. Bízzunk benne, hogy még nem késő.

Kósza Júlia


A friss hír világosan mutatja, Kósza Júlia tökéletes jósnak bizonyult, hiszen

1. a kormány nem követte Medgyessyt: azaz nem biztosította a Pető féle szavazással elvett összeget, csak annak kétharmad részét

2.a kiegészítés fejében illetéktelen ellenőrzést akar gyakorolni, azaz államosít. Hát ne csodálkozzunk, ha például az egyházak bizalmatlanok. 

vissza Vissza a kezdőlapra