2003. május 17. szombat 07:05

Az ellenség a pályán van

 

 

Áder Jánosnak vitája van a Fidesz átalakítása kapcsán Orbán Viktorral. Legalábbis ezt állította a Népszava. Áder perli  a lapot. Menjünk el a Fidesz kongresszusra, segítsük Orbánt, hogy leszámoljon a Fidesszel - üzeni egy e-mail.

Mit jelentenek ezek a jelenségek? Egyrészt azt, hogy a Fidesz jó úton jár, mert a másik oldal már minden eszközt bevet ellene. Másrészt azt, hogy a rendszerváltás még nem fejeződött be, ugyanis a csalás, a becsapás, a megtévesztés világa még nem múlt el. A zavaró üzenetek ellen viszont itt a nyilatkozat, amely tiszta vizet önt a pohárba. Ez persze nem elég, a fejekbe is kellene. Az ismeretlen helyről jövő, alá nem írt dolgokkal óvatosabban kellene bánni, s azok felelőtlen továbbadása nagy hiba.

 

Kedves Barátaink!

 

Tudomásunkra jutott, hogy a FIDESZ politikai ellenfeleihez kötődő marginális csoportok provokációt terveznek.

Ezért fontos, hogy tudjátok, a Fidesz szombati Kongresszusának előkészületei rendben zajlanak, lebonyolítása nyugodt körülmények között fog megtörténni.

A tagság, a polgári körök és vezető politikusaink egyetértenek abban, hogy a tisztújításnak, a kibővülésnek és a megújulásnak méltó körülményeket kell teremtsünk.

Az utóbbi időben azonban e-mailban és sms-ben egyre több megtévesztő információ, felhívás látott napvilágot, aminek nincs más célja, csak a zavarkeltés. A Kongresszusról hiteles információt a www.fidesz.hu honlapon és a Demokrácia Központ telefonszámain kaphatnak.

Ezért mindenkit arra kérünk, hogy az együttlét örömét ne engedje elrontani olyanoknak, akik rendzavarásra akarják rábírni a résztvevőket.

Ünnepelni megyünk, ahol nincs helye provokátoroknak.

 

Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!

 

A Fidesz Szervezési Osztályának közleménye

vissza Vissza a kezdőlapra