2003. május 24. szombat 00:29

Ahogy a Szövetséghez csatlakozni lehet

 

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetséghez két módon lehet csatlakozni:

1. A tagfelvételi kérelem kitöltött példányát a helyi szervezet elnökségénél kell benyújtani. A helyi szervezet közgyűlése legkésőbb 90 napon belül dönt a tagfelvétel kérdéséről. A tagfelvételi kérelemben meg lehet jelölni, hogy a jelenlegi Alapszabály alapján létrejövő tagozatok közül az illető melyikhez kíván csatlakozni. Ebben az esetben a tagozat országos vezetősége 8 napon belül értesül arról, hogy az új tag a tagozathoz is csatlakozott. A helyi szervezetekről tájékoztatást a Fidesz területi koordinációs irodáitól kérhető.

2. A tagozatokhoz csatlakozva a felvételt kérő a kérelmet az illetékes tagozat elnökségéhez nyújtja be úgy, hogy azon megjelöli, hogy felvétele esetén a lakó-, vagy munkahelye szerint illetékes helyi szervezet tagnyilvántartásában szeretne szerepelni. Kéréséről a tagozat elnöksége következő ülésén dönt. A döntésről a tagozat elnöksége értesíti az új tagot, illetve az illetékes helyi szervezetet, amelynek nyilvántartásában szerepelni fog, ettől kezdve a tagdíjfizetési kötelezettségének e helyi szervezetnél tehet eleget. A tagozatok elérhetősége: 1062 Budapest, Lendvay u. 28., 475-6134, illetve szio@fidesz.hu.

A Szövetséghez csatlakozással kapcsolatos kérdéseivel keresse a Demokrácia Központ 475-09-46-os telefonszámán munkatársainkat.

A tagfelvételi lap letölthető a Fidesz honlapjáról, valamint kérhető a megyei irodákon, illetve a Szövetség Központi Hivatalában.

A Fidesz Központi Hivatal Szervezési, Információs és Önkormányzati Osztálya bővebb információval is áll a felvételt kérők rendelkezésére.

Telefonszám: 475-6134, fax: 475-6137, e-mail: szio@fidesz.hu.

 

vissza Vissza a kezdőlapra