2003. szeptember 20. szombat 23:08

 

Megalakult a Fidesz falusi tagozata

 

Megalakult a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség falusi tagozata szombaton Budakeszin; a tagozat elnökének Hargitai János országgyűlési képviselőt, Szövetségünk tagját választották.

 

Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke az alakuló ülésen arról beszélt, a szocialista párt az elmúlt év óta 1,8 millió szavazót veszített el, akik egyelőre nem a Fidesz hívei, nagy részük bizonytalan, kiábrándult a politikából, s nem akar senkire sem szavazni: "az ő megnyerésük a cél".

A mostani, szám szerint hetedik tagozat is színes, több kapcsolódási lehetőséget teremtő szervezet, ahol saját programokat alkothatnak a résztvevők - tette hozzá.

Hangsúlyozta, az új tagozatnak is feladata, hogy olyan embereket is megszólítson, akik tavaly áprilisban "a szocialistákban bíztak, az elmúlt másfél évben azonban keserűen csalódtak, és itt otthonra találhatnak".

Hargitai János, akit egyhangúlag választottak meg a tagozat elnökének, az MTI-nek elmondta: az alakulással egy időben megkezdődik a tagozat megyei tanácsainak szervezése is.

A Fidesz május közepén lezajlott, a szervezet átalakítását célzó kongresszusa óta eddig hat tagozat alakult meg a párton belül. A nyugdíjas, a kulturális, az önkormányzati, a gazda- és a nőtagozat mellett a zöld tagozat jött létre.
 

MTI alapján

vissza Vissza a kezdőlapra