2003. december 30. kedd 21:14

 

Pálinkás József (Fidesz) közleménye

 

 

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség kulturális tagozatának elnökeként tisztelettel megkérem Medgyessy Pétert, hogy felelős vezetőhöz méltóan emeljen szót és lépjen fel határozottan akkor, amikor a magyar médiában emberek kiirtásáról beszélnek. Ilyen eset a Magyar Köztársaság történetében eddig még nem volt!

Medgyessy Péter foglaljon szilárdan állást a Tilos Rádió uszító, és emberileg elfogadhatatlan műsoraival szemben, ahol trágár módon, rendre megsértik személyek, csoportok, vallási felekezetek méltóságát.

Nem megengedhető, hogy visszaélve a szólásszabadság adta lehetőségekkel, Demszky Gábor kedvenc rádiója viszályt szítson jóérzésű emberek, politikai csoportok, vagy vallási felekezetek között. Emberek bármely csoportjának kiirtására való felszólítás olyan probléma, amely a társadalomban tovább élhet, és újabb súlyos helyzeteket teremthet amennyiben az ország vezetői ezt nem veszik komolyan.

Helyesnek tartja-e Medgyessy Péter, hogy a Tilos Rádió továbbra is állami támogatásban részesüljön? Fontosnak tartja-e a kormány, hogy az MSZP, és az SZDSZ kurátorai továbbra is szavazatukkal támogassák a rádió működését?

Tisztelettel kérjük a magyar kormányt és Demszky Gábor főpolgármestert, hogy fontolják meg, a továbbiakban is kívánják-e pénzzel, vagy erkölcsileg támogatni egy olyan rádió működését, amely viszályt szít, és árkot ás a társadalom bizonyos csoportjai között.

Pálinkás József,
a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
kulturális tagozatának elnöke

Országos Sajtószolgálat

vissza Vissza a kezdőlapra