2003. október 22. szerda 00:31

 

Meghívó

2003. október 23-án 17.00 órakor a Széna térre

 

Kedves Barátaink!

Szeretettel hívjuk Önöket, családjaikat, barátaikat és ismerőseiket a polgári oldal közös október 23-i megemlékező ünnepségére. Szeretnénk méltó módon, az akkori események szellemében leróni tiszteletünket 1956. hőseinek és áldozatainak emléke előtt.

A Magyar Demokrata Fórum II. Kerületi Szervezete és a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség II. Kerületi Szervezete 2003. október 23-án 17.00 órakor a Széna téren vár Mindenkit, aki a 47 évvel ezelőtti történelmi pillanatok jelentősségét és méltóságát őszintén magáénak érzi, és szeretné elhelyezni a megemlékezés virágait.

Ünnepi beszédet mond Balás Piri László 1956-os forradalmár, Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum elnöke és Orbán Viktor, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség elnöke. Elhangzanak Illés Lajos Magyar ének című oratóriumának dalai Varga Miklós, Szendrei Zsuzsanna, Makrai Pál, Tolcsvay Béla és a Cantus Evangélikus Ifjúsági Kórus előadásában.

Az egység és összetartozás szimbólumaként egyetlen közös koszorút helyezünk el a hősök emlékhelyén, melyre szalagot tűzhetnek mindazon szervezetek, melyek ily módon is szeretnék kifejezni tiszteletüket. A részletekkel kapcsolatban munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között a 212-5030-as telefonszámon érdeklődhetnek.

 

Hasznos információk a rendezvényről:

 

vissza Vissza a kezdőlapra