2003. november 14. péntek 00:42

 

Ki a legalkalmatlanabb a kormányban?

 

 

A MHL szeptember 5-én  közölte a kormány szégyentábláját, azaz a Népszava közvéleménykutatását arról, ki a leggyengébb láncszem a kormányban.

 

Sajátos üzenete van annak, hogy ennek a lapnak az olvasói, akiknek például a többsége meg van arról győződve, hogy Szász Károlynak, Polt Péternek távoznia kell, Medgyessy Pétert tartotta a legroszabbnak.

 

Szeptember 15-ével kezdték a szavazás 5. fordulóját, ami - bár még mindig elég alacsony a leadott szavazatok száma - nem hozott nagyobb meglepetést. Továbbra is toronymagasan vezeti a szégyentáblát Medgyessy Péter, mögéje felsorakozott Gyurcsány, s őket követik a gazdaság irányítói: László Csaba és Csillag István. Kökény Mihályt ugyan csak a szavazás megkezdése után nevezték ki, de így is már az előkelő 7. helyet foglalja el. Elődje, Csehák Judit szeptember közepén még a 10. helyen volt.

 

 

Mi itt a Magyar-Hon-Lapon nem tesszük fel ugyanezt a kérdést. Olvasóink többsége a bőség zavarával küzdene, s nehezen találná meg a legrosszabbat egy teljesen rossz kormányban. Ám mégis biztatunk a szavazásra, s az sem zavar, ha ettől felmegy a Népszava statisztikája.
 

 

vissza Vissza a kezdőlapra