2004. március 19. péntek 21:27

 

Jótékonysági koncertet tartanak a dévai árvák javára a Szent István-bazilikában

 

Jótékonysági hangversenyre kerül sor a dévai árvák javára, 2004. március 27-én 19.30 órakor Budapesten, a Szent István-bazilikában. A koncerten jelen lesz Csaba testvér is, aki beszédet mond, illetve a hangverseny előtt szentmisét mutat be 18 órakor a helyszínen. A lelki élményen kívül mindenki kap egy szép és igényes, hazavihető ajándékot.

Műsoron hallható lesz: Pergolesi: Stabat Mater című zenekari műve.

Előadják: Cserna Ildikó szoprán, Heim Mercedes alt, közreműködnek: az Angelica Leánykar, a Hubay Jenő Kamarazenekar (Trejer István hangversenymester, Kökényessy Zoltán művészeti vezető.)

Vezényel: Gráf Zsuzsanna.

Műsorvezető: Czigány György.

A szervezők a jótékonysági hangverseny teljes bevételét Böjte Csaba atyának adják át.

A belépődíj: 2000 Ft, amelynek megfizetésével Ön a dévai árva gyermekek életét segíti. Az est minden közreműködője és segítő-szervezője ingyen vállalta részvételét. Ezen alkalommal minden támogatói-jegy vásárlója ajándék-CD-t kap a Bazilikában, melyen felcsendül a koncerten hallható Pergolesi: Stabat Mater című zenemű is. Továbbá a CD-n hallható Csaba atya beszéde, valamint a számítógéppel rendelkezők láthatják és olvashatják a teljes „Dévai Honlapot

Jegyek előzetesen rendelhetőek február 25-től: mozart@mail.datanet.hu címen, igényelt példányszám és név megadással, melyet a Szent Gellért Könyvesboltban lehet átvenni.

Jegyek kaphatók március 5-től:

Jegyek – amennyiben maradnak –, a helyszínen is kaphatók aznap, a hangverseny előtt.

A Szent István-bazilika 19.00-kor nyitja meg ajtaját a hallgatóság előtt.

 

MK

vissza Vissza a kezdőlapra