2004. április 29. csütörtök 21:32

 

Fővárosi panamák napja

 

Milliárdos bevételt jelentő utcabútorok reklámfelületeit közbeszerzés nélkül pályáztatja, két értékes ingatlant kótyavetyél el az MSZP-SZDSZ-es közgyűlési többség Budapesten: a Budakeszi úti árvaházat és azt a telket, amelyen a Paszkál-forrás fakad. Ez utóbbi helyén lakópark épül, fürdő és társasházak helyett - hívja fel a közvélemény figyelmét Sasvári Szilárd közleményében.

 

Közlemény

 

Fővárosi panamák napja

 

Április 29-ét nevezhetjük a fővárosi panamák napjának. Ezen a napon ugyanis a Fővárosi Közgyűlés az adófizetők több százmillió forintjának eltapsolásáról döntött. Milliárdos bevételt jelentő utcabútorok reklámfelületeit közbeszerzés nélkül pályáztatják, két értékes ingatlant kótyavetyéltek el: a Budakeszi úti árvaházat és azt a telket, amelyen a Paszkál-forrás fakad. Ez utóbbi helyén lakópark épül, fürdő és társasházak helyett.

 

Nem lehet tűrni, hogy az uniós csatlakozás küszöbén ilyen gyalázatos döntéseket hozzon a közgyűlés SZDSZ-MSZP többsége. Ízléstelen, hogy következmények nélkül garázdálkodik a főváros vezetése.

 

Budapest, 2004. április 29.
Sasvári Szilárd
frakcióvezető-helyettes

 

vissza Vissza a kezdőlapra