2004. május 14. péntek 00:17

 

Húszezer példányban jelenik meg a Polgári Körök 2003-as évkönyve

 

A bevétel nagyobb részét a Polgári Körök Házának befejezésére fordítják. A kötet hónapról hónapra mutatja be a polgári körök tevékenységét. Olvasható benne Jókai Anna, Tőkéczky László és Eperjes Károly írása is.

 

 

Épül a Polgárok Háza. Az épületet, amely közadakozásból épül, várhatóan július 31-én adják át, a nagyközönség számára azonban ősztől lesz látogatható a kulturális és oktatási központ. A házban bemutatták a polgári körök 2003-as évkönyvét, amely szimbolikusan 2003 forintba kerül és bevételét a Polgárok Házának építésére fordítják. Hende Csaba elmondta, hogy igyekeztek összegyűjteni mindazt a történést, mindazokat a gondolatokat, amelyek a Polgári Köröket a megalakulásuk óta áthatják.

Hende Csaba, a polgári körök koordinátora: "Elmondhatom, hogy zavarba ejtő, az összefogásnak, a tenni akarásnak, a jótékonykodásnak a közjóért való cselekvésnek az a tömege, amely először összegyűjtve ebben a kötetben lát napvilágot."

A bemutatóra várták a Polgári Köröket életre hívó Orbán Viktort is. A Fidesz Magyar Polgári Szövetség elnöke igazoltan maradt távol, ugyanis az Orbán házaspár ötödik gyermekének megszületését várja.

 

vissza Vissza a kezdőlapra