2004. július 08. csütörtök 21:59

Levelet hozott a posta!

Felhívás

 

 

Tisztelt Polgártársam!

(Elnézést, ha valaki többször kapja géphez-kézhez a levelet. Az egyszemélyes adatkezelés nem az erősségem.)

A kistelepülésekért, az őket  hátrányosan érintő döntések, és azok következményei ellen együtt, erőinket egyesítve kéne küzdenünk, mert külön-külön gyengék vagyunk. 

Álljunk fel, dobjuk el a zászlókat, fogjuk meg egymás kezét, és - mert harcolnunk kell! - harcoljunk együtt, a települések lakosságát is magunk és önmaguk  mellé állítva.

S.O.S.KiáltáS  mindenkinek.

Kérem az információ-szolgáltatók  képviselőit, támogassák-terjesszék a felhívást, hogy a gyengék egy picit erősebbek legyenek. 

Várom olyan Hölgyek, Urak, Polgármesterek, Képviselők, Jegyzők,  Civilek és Civil szervezetek, Települési szövetségek, MINDENKI jelentkezését, aki átérzi a magyarországi kistelepülések és lakosainak sorsát, azon változtatni szeretne, és kész szellemi kapacitásából áldozni arra, hogy  megszervezzük a kiszolgáltatott kistelepülések országos találkozóját, mely - ha az érintett Polgármesterek úgy gondolják - egyben  lehetne a

Kiszolgáltatott Kistelepülések Országos Szövetségének alakuló ülése is.

Segítségükben bízva, maradok tisztelettel: Baló István ( Salföld település polgármestere, az S.O.S. KiáltáS üzemeltetője)

Pályázatok, ingyenes LEADER képzés Spanyolországban

 

vissza Vissza a kezdőlapra