2004. július 27. kedd 22:47

Levelet hozott a posta!

Honlap-ajánló: Szép Magyarország

 

Egy tartalmas folyóirat indulására hívta fel a figyelmünket a főszerkesztő. Mi pedig jó szívvel adjuk tovább a hírt és ajánljuk a felkereshető honlapok közé a magazin internetes változatát.

 

"Kedves Partnerünk!

Magyarország nagyon szép! És ezt mi meg is mutatjuk.

Nagy örömünkre szolgál, hogy megjelent a Szép Magyarország magazin második száma és ezzel egyidőben elindult a www.szepmagyarorszag.hu oldal, a magazin internetes változata.

Gyönyörű képek, értékes információk.

Legyen olvasónk ön is!
Tisztelettel:

Bukovszky Balázs
főszerkesztő"

 

Részlet a honlap bevezető írásából:

 

Kedvcsináló a magazin képei közül:

"Szeretnénk országjárásra hívni önöket, hogy együtt fedezzük fel hazánk legszebb látnivalóit és legérdekesebb programjait. Talán nem csak engem lep meg, hogy milyen sok értéket rejt ez a kis ország, köztük sok olyan kincset, amelyek Európában, de talán a világban is egyedül álló értéket képviselnek. Az elmúlt években sokat fejlődött a belföldi turizmus : kiváló minőségű szállodákat építettek, kastélyokat újítottak fel csodálatos minőségben és szinte minden kis faluban szerveznek legalább egy olyan programot, amiért érdemes oda ellátogatni. Írásainkat minden alakalommal személyes tapasztalat alapján készítjük. A bemutatott helyszíneket személyesen végigjártuk, megnéztük. Minden helyszínt a saját fotósunk által készített művészi fotókkal szeretnék bemutatni, mert szerintünk, azzal tudjuk a legjobban meggyőzni önöket arról, hogy érdemes megismerni a bemutatott helyet, ha látják, hogy milyen szép. A cikkekhez tartozó leírásokban pedig hasznos információkat és tájékoztatást adunk önöknek, amelyek segítségével jobban megismerhetik a felkeresendő látnivalókat."

Gyöngyöspata gótikus katolikus temploma

 

vissza Vissza a kezdőlapra