2004. október 18. hétfő 12:44

 

M E G H Í V Ó

 

A Dévai Szent Ferenc Alapítvány szeretettel meghívja Önt és kedves Családját Támogatói Estjére, melynek keretében bemutatjuk az Alapítványról szóló "Csillagösvény" c. filmet.

 A rendezvény helyszíne: Uránia Filmszínház Nagyterme

Budapest, VIII. Rákóczi út 21.)

 Időpontja: 2004. október 18. hétfő, 19:30

(A vetítés kezdete: 20:00)

Az estet megnyitja: Vásárhelyi Tamás

a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elnöke

Köszöntőt mond: Böjte Csaba atya

a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója

A Támogatói Est fővédnöke: Mádl Dalma Asszony

 Az est folyamán az Uránia Filmszínház büféjében fotókiállítás látható Alapítványunkról. A belépés díjtalan, adományokat szeretettel fogadunk.

CSILLAGÖSVÉNY

Film a Dévai Szent Ferenc Alapítványról

A CSILLAGÖSVÉNY c. film a Böjte Csaba ferences szerzetes alapította Dévai Szent Ferenc Alapítvány történetét és tevékenységét hivatott bemutatni. Azt a gyermekmentő munkát, amely idáig több mint 500 árva vagy családból kihullt erdélyi gyermeknek adott otthont, iskolát és hitet. A film szereplői, Csaba testvér és önzetlen munkatársai segítenek visszatalálni a nézőnek arra az Égi Ösvényre, amelyről az elmúlt sötét évtizedek reménytelensége letérítette a magyarságot, és amelynek végállomása Isten országa, a SZERETET. A filmmel szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik önzetlen támogatásukkal segítették az alapítvány gyermek- és nemzetmentő munkáját, továbbá ajánljuk a filmet mindenkinek, aki felelősséget érez az emberiség jövőjét hordozó gyermekekért, és a határon túli magyarságért... "Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek." (Mt 25, 36-40)

 

vissza Vissza a kezdőlapra