2004. október 13. szerda 21:21

Levelet hozott a posta!

Figyelemre méltó felhívás

 

 

 

Tisztelt Surján László úr!

Pár nappal ezelőtt egy hír hallatára egy ötletem támadt és elindítottam egy kezdeményezést; - lehet hogy nem új, de nem otthon élve, azt nem tudhatom.

Nyilvánítsuk október 15-t egyfajta nem-hivatalos nemzeti gyászünnepnek (legalább idén) esetleg nem is intézményesen.

Ez abból állna, hogy ahol csak lehet függjön fekete zászló félárbócon!

Ha ezt az ötletet elfogadják, kérem, úgy magam mint nagybátyám néhai Rakovszky Iván, (a Lakatos kormány tagja)  nevében, terjesszék a javaslatot mindenhol ahol maghallgatásra találhat.
Ha a kiugrás sikerült volna, sok magyar, német, orosz, angol stb élte volna túl a háborút. A fekete zászló mindannyiuknak szólna.

Ha Önök erre egy felhívást tennének közzé, azt hiszen sokan - magán-személyek és hivatalok, intézmények megtennék. Ezzel mutathatná az egész ország, hogy akarat ellen volt Hitler (Schickengruber) legutolsó csatlósa.

Azt már tudom, hogy a parlament elfogadott tegnap egy határozatot, mely elítéli az új nyilasokat.
De ez szerintem nem elég.

Túl sokan vannak itt külföldön akik egy feltünésviszketeg bolhából nagy fenevad fasiszta elefántot csinálnak s ezt Magyarország és Budapest ellen fordítják. Vannak olyan hangoskodó külföldi újságírók akik az aláírást nem látják (vagy nem akarják) a parlamenti döntésről pedig "nem értesültek", a fekete zászlókat nem fogják tudni letagadni.


Üdvözlettel

Rakovszky István

 

vissza Vissza a kezdőlapra