2005. január 20. csütörtök 22:37

 

Hírek megyei szervezeteink életéből

 

 

 

December 15-i Bács-Kiskun megyei MKDSZ-KDNP közös elnökségi ülés

            A megbeszélés a kettős állampolgársági népszavazás értékelésével kezdődött; a megdöbbentő  eredmény okait próbálták a jelenlévők világossá tenni, a kampány hiányosságait elemezni. Mindenki egyetértett, hogy a   nemmel szavazóktól nem fordulhatunk el, hanem vissza kell őket szerezni a nemzet számára.

            Ezt követően Szabó Sándor megyei KDNP elnök tájékoztatott a KDNP OV döntéseiről, majd Ivanics István képviselő úr beszélt az MKDSz országos vezetésének határozatairól. Ennek kapcsán érzékeltette, milyen nagy szükség volna vidéki központok kialakítására, erősítésére.

            A képviselő úr beszámolt még a szövetségi munka alakulásáról, a választókerületi küldöttek delegálásáról, s az itt történő munka szükségességéről. A jelenlévők egyetértésüket fejezték ki, de jelezték, hogy az együttműködés bizonyos körzetekben személyi problémákból fakadóan nem megy zökkenőmentesen. Tóth Endre kecskeméti MKDSz elnök indítványozta, hogy állítsunk fel hatékony adatbázist a megyei szervezetekről a munka hatékonyabbá tétele érdekében.

            Szó esett még a KDNP és az MKDSz szervezeti különállásának szükségegességéről.

Petőfi Sándor László, kecskeméti MKDSz titkár


 

Állandó ügyelet tart a kecskeméti MKDSz szervezete

            A kecskeméti MKDSz szervezete állandó ügyeletet tart.

                        Cím: Kecskemét, Bajcsy-Zs. u. 2. fszt. 5

                        Időpontja: szerda 14-16, csütörtök 14-16, péntek 13-15

                        Telefonszámunk: 76-320-129 

            A csütörtöki időpontban Ivanics István országgyűlési képviselő tartja fogadóóráját. A szervezeti ügyeken túl fogyasztóvédelmi tanácsadást is nyújtunk, különösen szoftverpiaci        szaktanácsadásra vonatkozóan.

Petőfi Sándor László, kecskeméti MKDSz titkár

.

vissza Vissza a kezdőlapra