2005. július 25. hétfő 21:53

 

Hol lesz Demszky 2015-ben?

A fővárosi Fidesz-MKDSZ-frakció közleménye

 

Kétségbeejtő, hogy 15 év alatt Budapest csak odáig jutott el, hogy Demszky Gábor újabb szerződéseket köt a meg nem valósult 4-es metróról, az 5-össel kampányol de még a hármast sem fejezte be.

A szocialista szabaddemokrata budapesti vezetés ezúttal a Káposztásmegyerieket csapta arcul. Tudatos megtévesztés, ahogyan Vajda Pál magas prioritású, kiemelt fejlesztésnek nevezte a metróépítést. Ugyanis a 3-as meghosszabbítása esetében nem történt egy veréb ugrásnyi nyomvonal építés sem.

A Fővárosi Fidesz-MKDSZ képviselőcsoportja ezért vállalja, hogy megszervezi Vajda Pál és Demszky Gábor számára azt a fórumot, melyen elmagyarázhatják a helyi elkeseredett választóknak, hogy mi a különbség a mézesmadzag és a nyomvonal hosszabbítás között. Tudvalevő, hogy az első Káposztásmegyeri lakók 1985-ben, azaz 20 évvel ezelőtt már a metró ígéretével költöztek új otthonaikba.

Külön gratulálunk Vajda Pálnak ahhoz az erőt és magabiztosságot sugárzó nyilatkozatához, melyben kijelenti, hogy még középtávon sem kívánnak foglalkozni ígéreteik megvalósításával. Demszky Gábor választási programjaiban hallottunk a 3-as metró meghosszabbításáról a helyzet azóta annyit változott, hogy a városvezetés terveit összegző, 2013-ig szóló Podmaniczky tervben már ígéretként sem szerepel a 3-as metró meghosszabbítása. Az pedig különösen vicces, hogy Demszky Gábor még 2015 utánra is tervez és ígér.


Budapest, 2005. július 22.
Wintermantel Zsolt
frakcióvezető-helyettes

 .

Vissza a kezdőlapra