2005. szeptember 23. péntek 21:31

 

Igaza van Gyurcsánynak!

 

A tények objektív figyelembevétele teszi hitelessé mindazokat, akik felelős pozícióban vannak és nyilatkoznak a nyilvánosság előtt. Gyurcsány Ferenc az orosz miniszterelnökkel való eszmecserét követő sajtótájékoztatón azt nyilatkozta, hogy hazánk most érte el azt a szintet, amelyben 1989-ben (!) volt.

Gyurcsánynak minden tekintetben és minden mutató alapján igaza van! 1989-ben a csőd szélén állt az ország, mind anyagi, mind pedig erkölcsi értelemben.

Adósságuk kb. 23 milliárd dollár  volt, az államkincstár kongott az ürességtől, a munkanélküliség 80 ezer főt sújtott, a létminimum alatt élők száma megközelítette a 900 ezret, az egészségügy vegetált, a 85 ezer fős hadsereg elavult technikai eszközökkel rendelkezett, a közbiztonság romlott, Budapest kátyúk százaival "ékeskedett" és zöldterülete csökkenő tendenciát mutatott.

Jelenleg viszont sikerült az adósságunkat megháromszorozni(!), az államkincstárt mínusz milliárdokkal "feltölteni", a munkanélküliek számát 400 ezer főre növelni, a létminimum alatt élők számát 3,5-4 millióra(!) emelni, az egészségügyet szétverni, a 14 ezer főre redukált hadsereg technikai eszközeit tovább  "öregbíteni", a közbiztonság romlását növelni, a budapesti kátyúk számát több ezres szinten állandósítani, zöldterületét pedig 25-30%-al csökkenteni.

Gratulálunk a milliárdosok köreibe és a miniszterelnöki székbe beügyeskedett Gyurcsánynak, külön köszönet a ritkaságnak számító őszinte (és hivalkodás mentes) szavaiért!

(Prof. Dr. Bokor Imre)

 forrás: szöveg Nemzeti Hírháló, kép origo.

Vissza a kezdőlapra