2005. augusztus 18. csütörtök 23:55

 

Újra együtt tombol az Ős-Hungária

 

Fenyő Miklóst bátran nevezhetjük az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen „Mr. Rock and Roll" az elmúlt 36 évben nem kevesebb, mint 27 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot. A '70-es évek slágergyárosa Amerikában szeretett bele a rock and roll műfajba - az ehhez kapcsolódó életérzést próbálta hazánkban is megvalósítani, és egy fergeteges show-val előrukkolni. Ez olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy még évekkel, sőt, évtizedekkel a legendás Hungária zenekar feloszlása után sem csökken az érdeklődés a műfaj, valamint a csapatban töltött évek után készült Fenyő-szólóalbumok és -koncertek iránt.

A rajongók legnagyobb örömére 2005. augusztus 27-én, szombaton, este 20 órától kilencedszer is megrendezik a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az évek óta nagy sikerű, telt házas, mára már szokásos nyári koncertet. Fenyő Miklós az idén sem mindennapi előadókat hívott meg sztárvendégeiként: a koncerten fellép majd Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, és az Ős-Hungária tagjai is jelen lesznek. Így újra felcsendülhet a "Csavard fel a szőnyeget!" című sláger! Bátran állíthatjuk tehát, hogy a múlt, a jelen és a jövő találkozása lesz a nyárvégi koncert!

Fenyő Miklós minden évben igyekszik valami újjal előrukkolni, hogy hűséges közönségét szórakoztassa. A megszokott minőségű hang- és fénytechnika, az óriáskivetítők, a pirotechnika, na és az elmaradhatatlan, különleges énekhang teszi felejthetetlenné a show-t. A koncert iránt már most olyan nagy az érdeklődés, hogy a jegyirodák már negyed évvel a rendezvény előtt elkezdték a jegyeket árusítani. Az augusztus 27-i belépők különlegessége, hogy a jegy megvásárlásával 5000 Ft-os kedvezményhez juthat mindenki a Real Men's Öltönyházban.

(tamási)

 .

Vissza a kezdőlapra