2004. április 05. hétfő 22:56

 

Vendégkönyv archívum

 

2002. január 1-től március 31-ig

 


Neve: Spéter
Hozzászólás: Kuncze Gábornak van izlése. Azon nyomban elhajtotta a szoci főjelöltet, meg a koaliciós gondolatot, amikor az, mint választási hurrát hozakodott elő az ötlettel. Lehet, hogy a szinfalak mögött más a dörgés, de az ország-világ ezt olvashatja ma, dac neked szocik. Azért szép az élet, ha már a szadesz is hátrálgat a ragacsos szekfü pracli elől. Csak hát ezt korábban kellett volna. Nme kell nemzeti szégyenezni a Szinház miatt, elhinni, hogy magyarok laknak itt e széles hazában, nem gatya nélkül ácsorogni a plakáton stb. Kevésbé jó üzlettársak ma a szegfüárusok, beláthatjátok. De ha elfogadhatóak szeretnétek lenni a polgári oldal számára, ennek érdekében sokat kell még dolgoznotok ezen. Ma az a kérdés egyétalán meg lesz-é a küszöb átugrás nálatok. Ennek elmaradhatása esetén kár elutasítani a szoci kezet látványosan. Így a kutya sem hisz most nektek, hiába van Kuncze úrnak izlése.
Bejegyzés ideje: 2002. március 27. szerda, 13:09:45

Neve: Spéter
Hozzászólás: Bár a bevásárló pufajka szine piros lett, nem jelenti azt, hogy olcsóbb lesz a lótöpörtyü. Azt sem jelenti, hogy az emlékezet is rendben volna, ha az öt karikát, no meg a támogató aláírást így összezagyválja valaki. Arról meg nem is beszélve, hogy egy vita megállapodás élettartama nem egész 24 óra szoci módra. Valami nagyon nem megy a szekfüsök háza táján. Ennyire szükség volna Cavintonra!? Megállapodni, aláírni valamit és azután tök elfelejteni azt, szép jövöképet rajzol elénk. Veletek az ország? Melyik is? A jelek arra mutatnak, hogy az igéretek szoci módra 24 órára szólnak.
Bejegyzés ideje: 2002. március 25. hétfő, 11:24:29

Neve: hege
E-mail címe: hege920@kabel.datatrans.hu
Hozzászólás: Gratulálok,Istenien néztek ki.
Még a FIDESZ-es hívőkről vannak
elképzeléseim,és ismereteim.

Bejegyzés ideje: 2002. március 18. hétfő, 16:56:12

Neve: Spéter
Hozzászólás: Egy szép magyar történelmi filmet láttam az ünnepek alatt.Volt benne egy jelenet amikor párbajhoz készültek az urak. A sértett, a kihívott választotta, választhatta meg a fegyvereket és a feltételeket.Valahogy így képzelem el - ha van még lovagiasság a szocifőjelölt úrban,- hogy a kihívott választhatja meg a helyszint és a fegyvernemet. Többet nem kell hozzátenni Kovács legfőbb szoci leveléhez, mert a továbbiakat már szakértők bevonásával - gondolok a medicinában jártasokra - lehet csak értelmezni.Azt azért ne próbálja meg agymosni, hogy a vitára való invitálást más kezdte, mert csak elő kell venni a Népszabit, meg kell nézni, mit is irkáltak oda bele.Vagy már a Szabi is kormánypárti lett?
Bejegyzés ideje: 2002. március 18. hétfő, 11:41:06

Neve: Dárday Vilmos
E-mail címe: vili1938@axelero.hu
Hozzászólás: Kedves Barátaim!
A közeli napok új és érdekes rendezvényeinek meghívói kerültek fel a Barankovics Akadémia Alapítvány (BAA) honlapjára, amelynek címe:
http://web.axelero.hu/kerdem1/
A meghívók a "Rendezvényeink" menüpontnál találhatók meg.

Bejegyzés ideje: 2002. március 16. szombat, 02:28:08

Neve: Spéter
Hozzászólás: Nem értem a fogalmazását Kovács ex-külügyér úrnak! Az MTI-hez eljuttatot látleletében úgy fogalmaz, hogy minden benne van tagadás, kihátrálás, no meg exkommunista diktátum. Kedves nyilatkozó, a szélgyár már nem funkcionál. a demokráciában a kihívónak el kell fogadnia a kihívott feltételeit. Ücsöröghet Jelöltjük reggelig a padon, oda a kutya sem fog benézni. Inkább csak beszólni.
Bejegyzés ideje: 2002. március 15. péntek, 10:25:02

Neve: Spéter
Hozzászólás: Plakát, rajta néhány ismerős arc, amely tulajai kivették a narancsot a szájukból és ordibálni kezdtek. Még mindig nem világos számomra, hogy mit üzen ez a plakát. Váltsunk kormányt? Minek, miért? Mert a plakátgazda rendbe teszi a dolgokat? Melyikeket? Milyeneket? Hol a pozitív kisugárzás? A biztos igéret! Tisztelt plakáttervezők! Ajánlok figyelmükbe egy másik plakátot, rajta egy győzelmi mámorban lévő boldog gyermekkel. Tessék megnézni, jó alaposan, mert lehet belőle sokat tanulni. Nem a mult, a jövö kezdődött el.
Bejegyzés ideje: 2002. március 6. szerda, 15:26:38

Neve: tpista
Hozzászólás: Minden jó, de kicsit unalmas már a 7 százalékos infláció, ami különben is 6.6, illetve nyugdíjasnak 7.6.
Pista

Bejegyzés ideje: 2002. március 3. vasárnap, 22:03:16

Neve: Spéter
Hozzászólás: A nap kérdése: milyen állampolgárságúak a jelenlegi Magyar Parlament soraiban csücsülő, önmagukat szocialistának és ballibnak mondott ellenzék tagjai? A jó válaszok között kisorsolok egy sört.
Bejegyzés ideje: 2002. február 25. hétfő, 14:35:26

Neve: Spéter
Hozzászólás: Horn Gyula még jobban megsértődött. Nahát ez az Orbán beszéd, ez már több a sokknál. Mert Kedves Horn úr tán találva érezte magát, midon az egyre idősebb nagypapáról esett szó úgymint " minnél idősebb a papa, annál jobb tanuló volt az iskolában. No meg ugye, a szána illatával összefüggésben ebben a korban már csak az éhes lótól lehet félni. Nahát ilyen durva célzást tenni, hogy a FIDESZ megeszi reggelire a szocikat, nahát! Vajon mi lesz, ha még is így lesz?
Bejegyzés ideje: 2002. február 20. szerda, 09:18:38

Neve: Spéter
Hozzászólás: Magyar választók figyelem! Ennek az SZDSZ-nek ennyi üzenete maradt számunkra.Három narancs és slussz. Erre költik a temérdek pénzüket,mint volt a régi reklám" disznó hús, disznó hús... megvette már az ehetit?" Jobbat, mint a FIDESZ nem tudnak mondani, hát narancsot reklámoznak. Talán még sehol a világon nem volt példa, hogy választáskor ennél több üzenete ne legyen egy parlamenti pártnak. Érthető, ha kicsi a bejutási esélyük a parlamentbe,jöhet a narancc. De ettől a reklámtól nem lesz a narancs savanyúbb!
Bejegyzés ideje: 2002. február 19. kedd, 09:31:23

Neve: ssfk
E-mail címe: eb.rend@dpg.hu
Honlapjának URL-je: extra.hu/csepel.hirek
Hozzászólás:

A VÉÉR-es kezű MSZP...


A cím ne okozzon döbbenetet senkiben addig, amíg végig nem olvassa ezt az írást. Mert csak azután fog rádöbbenni arra, hogy valóság sokkal megdöbbentőbb. A valóság pedig az, hogy a pártállami idők módszereit az MSZMP jogutód pártja a mai napig gyakorolja ott, ahol hatalma maradt.
És történetesen Csepelen maradt hatalma, mivel a helyi Önkormányzat MSZP többségű és mindkét parlamenti képviselője is MSZP-s: tehát azt tehetnek, amit akarnak.
És megteszik.
Egy parlamenti képviselőnek, főleg ha az igazságügy minisztériumi államtitkár, a törvényességet kellene szolgálnia. Például, ha az ebtartók a jogszabályi rendelkezések ellenére ebtartásukkal mások nyugalmát zavarják, akkor ilyen panasz esetén az az elvárható képviselői magatartás, hogy megnyilvánulásaival a jogszabálynak próbál érvényt szerezni.
Az MSZP hatalom másképp csinálja: a panaszost pártállami módszerekkel hallgattatja el.
Egy MSZP-s parlamenti képviselő nyilvánosan elmebetegnek tekintheti Csepelen a szomszédját, és az egész nap ugató, utcán kóborló kutyák gazdáinak élére állva hatósági kényszerintézkedést követelhet vele szemben, mert az a szomszéd kifogásolni merte a környékbeli kutyák nyugalomzavaró ugatását. És melyik rendőrkapitány nem tesz eleget egy államtitkár kérésének, még ha kissé jogszabályba ütközik is az? A csepeli rendőrkapítány (aki Jimmy barátjának vallotta magát) eleget tett. De a szomszéd gondnokság alá helyezését az MSZP-s önkormányzat is szorgalmazta, hogy annak a szerencsétlennek ne legyen többé lehetősége hatósági eljárásokat kezdeményezni. És ilyenkor kihez fordulhat segítségért: a szintén MSZP-s képviselőjéhez?
Pontosan úgy cselekszenek ma is, mint a pártállami időkben, amikor a hatalom inkvizítorai, a pszichiáterek segítségével pillanatokon belül a diliházba küldhették személyes ellenfeleiket.
Ezt a pártot erősíti a magyar pszichiátria nagymestere, akinek bizonyára jelentős hatalmat szándékoznak a kezébe adni. A legjelentősebbet, mert Magyarországon jelenleg a pszichiáterek hatalma nagyobb, mint a bírói hatalom, hiszen melyik bíró nem fogad el egy pszichiátriai szakvéleményt? És van valaki, aki meg tudja cáfolni egy elfogult, vagy netán politikailag megvett pszichiáter véleményét?
Mindenki emlékszik még a "késes" tanító nénire, aki kiborult a kissebségi etnikum folyamatos bosszantásai miatt. Kivel nem történik meg ilyesmi? Persze kést rántani gyerekre nem csak borzalmas dolog, hanem súlyos bűn. De egy fiatal nőt, tudatának teljes birtokában egész életre a pszichiáterek kénye-kedvére adni, még nagyobb bűn. És ezt tették vele a hatalom inkvizítorai. Nem kizárt, hogy a politikus papa (Isten nyugosztalja) közbenjárására. Mára már valószínűleg tompult aggyal, elektrosokkos állapotban, valódi őrültek közé zárva esélye sincs arra, hogy valaha ember legyen belőle.
De ez csak a felszín. Például egy pszichiátriai szakvélemény szerint aki a gépkocsijában elkövetett károkozás miatt a szomszédját feljelenti, és ráadásul a pszichiáter előtt nem ismert jogszabályokra is mer hivatkozni, az paranoiás. De hogy miben is jelenik meg a megállapított paranoia (téveseszme), azt már nem írja le és meg sem tudja (meri) mondani a szakértő. Mert akkor azt kellene mondania, hogy aki bízik a jogszabályok szerinti igazságszolgáltatásban (államigazgatásban, adóigazgatásban, rendészetben, büntetőeljárásban, stb.), az mind paranoiás.
És rögtön mély értelmet nyer az a grafiti, amelyik szerint a "pszichiátria öl", különösen ha egy olyan párttal köt szövetséget, amelyik nem csak a múltban, hanem a jelenben is "kezelésre szoruló" beteg tekinti ellenfeleit.
És az MSZP ilyen párt, legalább is amit itt Csepelen tettek a képviselői az elmúlt sok évben, abból ez a következtetés vonható le.
Nem lenne meglepő, ha az MSZP nem csak a pszichiáterekkel, hanem egy olyan akadémikusunkkal is szövetséget kötne, aki szerint fasiszta és pszichiátriai gondozásra szorul az, aki be akarja tartatni az állatvédelmi törvény rendelkezéseit.

Nem alaptalan tehát az MSZP-től való félelem: jó szakemberei vannak, nagy a pártfegyelme, beépült a gazdaság, az államigazgatás, az igazságszolgáltatás és a rendészet minden szintjébe, remekül elvégzi az önkormányzati feladatokat mivel nagy a szociális érzékenysége, és emiatt a képviselői sok helyütt tagadhatatlanul népszerűek. Nem mondanak hülyeségeket a parlamentben sem, de ha hatalomra kerülnek, Véér-es leszámolásra kell számítani: mert azt sem fogják eltűrni, hogy a kutyájuk ugatását kifogásolja valaki. Mint ahogyan azt már most sem tűrik el.

M.S.
(eb.rend@dpg.hu)

Bejegyzés ideje: 2002. február 17. vasárnap, 01:26:57

Neve: Christopher
E-mail címe: magyariskola@hotmail.com
Honlapjának URL-je: www.geocities.com/magyariskola
Hozzászólás: Tovabbra is nagy erdeklodessel figyelem a Magyar valasztasokat, ill. a kampanyt innen a tengeren tulrol. A honlapjuk jol szerkesztett es, mint mindig, sok informaciot nyujt szamomra. Koszonom.

Bejegyzés ideje: 2002. február 15. péntek, 18:00:06

Neve: Spéter
Hozzászólás: Olvasom a szlovák külügyér dünnyögését, amelyben nemtetszését fejezi ki a magyar miniszterelnök ama véleménye alapján, hogy a magyar parlament dolga támogatni avagy nem a szlovák NATO-tagságot.Felelőtlennek nevezte a miniszterelnökünket. Ezt a kifejezést már hallottam Kovács ex-külügyértől a minap, és lehet, hogy Kovács úr szerkesztette a magyar nyelvkönyvet néhány szlovák politikusnak. Ámbár megjegyzem, manapság a sztrapacska sem a régi, a knédliről nem is beszélve. Talán a szlovák külügyér úr nézzen körül elösször a konyhájukon, ki a felelős az túlfőzött sztrapacskáért, a ragadós, nyúlós, nacionalista lében elázott knédliért. Vajon mennyire képzeli ehetőnek jelenlegi magyar ellenes erőlködésüket Európa számára? Lehet, hogy már náluk is többen szeretik a pörköltet nokkedlivel, mint gondolja!
Bejegyzés ideje: 2002. február 15. péntek, 09:43:06

Neve: Spéter
Hozzászólás: A tegnapi Magyar Nemzetben bukkantam ama cikkre, melyben az ifju mozgalmárok templomjárók lettek. Felcsaptak szólásszabadság ellenőrnek. Lehet, hogy a " a mi Gyulánknak igaza kell legyen..." című zárthelyi dolgozatukhoz gyűjtenek anyagot. Lehet, hogy műveszettörténeti fehér foltjaikat satírozgatják befele. Mást elképzelni nem tudok, mert az ott elhangzottak teljesen idegen lehet fülüknek. Keresik a kormány, az FIDESZ szavakat a szentbeszédekben, az olvasmányokban. De nem hallanak mást csak erkölcs, szeretet, jót tenni öröme. Ezeket meg nem ismerik és itt lehet a bibi.Ha ezeket a szavakat vélik kormánypropagandának vélni, akkor ments meg Uram minket a szorgalmas butáktól. Mert ők tudják a legtöbb kárt okozni.
Bejegyzés ideje: 2002. február 13. szerda, 09:21:22

Neve: Jalsovszky György
E-mail címe: jalso@mail.datanet.hu
Értékelés: jó, mint mindig
Hozzászólás: Kedves Spéter!
Már hogy is nevezné meg Medgyessy úr az ő árnyékkormányát, hogy is vethetné be ezeket a gyengéd, nagyszerű embereket a jobboldali, fasisztoid oroszlánok barlangjába? Tessék nézni, mi történt szerencsétlen László Csaba úrral. Már rá is szállt a jobboldali sajtó. A Magyar Nemzet egyik tollforgatója pl. ilyen ocsmány dolgokat merészelt róla írni (idézni is alig merem):
"Egyetlen oka lehet, hogy Medgyessy Péter László Csabát, a Bokros-csomag veteránját, az egykori pénzügyminiszter legjobb tanítványát jelölte meg leendo pénzügyminisztereként. Egy kihalóban lévo faj, a Dimitrov téri fiúk eminens képviselojét és remélhetoleg utolsó politikailag aktív példányát. Választásának oka az lehet, hogy egy olyan minisztert szeretne, aki kíméletlenül és kritikátlanul, a szélesebb társadalmi összefüggések figyelembevétele nélkül végrehajtja utasításait. De ha ilyen emberre van szüksége, akkor mire készül az MSZP kormányfojelöltje? Mert László Csaba idáig csak a leépítésekben, forrásmegvonásokban és racionalizálásokban remekelt."

Bejegyzés ideje: 2002. február 11. hétfő, 13:15:27

Neve: Spéter
Hozzászólás: Az utóbbi napok keserű hangulatát-gondolok itt Rapcsák Andrásra- még tetézte az is, hogy a szocik mily eszetlen módon vádolták meg Orbán Viktort. Nos a kiabálás erősségéből következtetni lehetett az igazság csípésének nagyságára. Mert, ha a kisantant a Meciár barát és MSZP politikusokból áll fel és ez kiderül, persze hogy óbégatni kell. Ha valaki kimondja a véleményét a szekfüsökről, a tévedhetetlenekről,a legszerényebbekről, az igazság felkent bajnokairól, annak aztán annyi.Máris elveszítette a józan itélő képességét. Ez a képesség nálatok a helyén van. Mondjátok szocikáim, hol van az árnyék-kormányotok? Hol vannak a hiteles embereitek, akik bátran ki mernek állni a világ elé? Hol van az az igéret, amit már most nem tartotok be? Alapjában véve, tudjátok követni az igérgetéseiteket? Mert az igéretet beváltani nem tudjátok, csak betartani. Betartani másoknak.
Bejegyzés ideje: 2002. február 11. hétfő, 09:47:43

Neve: Falsovszky Tölgy
E-mail címe: jalso@mail.datanet.hu
Értékelés: még mindig jó
Hozzászólás: Kedves Felbert!
Azt írod, hogy: "Sajnos tökéletesen igaz, amit Horn Gyula mond: némely papok nyíltan politizálnak a szószékről. Bármelyik misén ellenőrizhető Budapest II. kerületében a Szent Adalbert templom papjának ilyen jellegű szövege. Az azonnali vádaskodó válasz helyett arról kellene Önöknek meggyőződni, hogy kiről mondták, tényleg igaz-e."
Először is: Horgyul nem azt kifogásolta, hogy Egyházunk papjai mit mondanak, hanem azt, hogy "átengedik a papi szószéket fideszes politikusoknak". Ami lehet, hogy igaz (némi finomítással, mert olyan, hogy "papi szószék" szerintem nem létezik, az "ambó" jelentését pedig exminiszterelnökünk bizonyára nem ismeri), amikor azok szentolvasmányt olvasnak fel, vagy a hivek könyörgésében vesznek részt.
Másrészt pedig miért nekünk kellene meggyőződnünk arról, hogy Horn állítása igaz-e. Először neki kellene konkrétumokat mondania légből kapottnak tűnő homályos célzások helyett.

Bejegyzés ideje: 2002. január 28. hétfő, 23:19:08

Neve: Spéter
Hozzászólás: Tisztelt Szabó Felbert úr! Ha Ön gyűlölködést vél felfedeszni írott szavaimban teheti szabadon. Ám engedje meg, hogy felidézzem, ez egy vélemény, amelynek ma szabadsága van. Továbbá a mondatvezetésből rá kellett volna jönnie ha ért hozzá, stílusom olyan, mint a Heti Hetes stílisa. Nos ha ott nem gyűlölködnek, hogy tehetnék én ilyet itt ezen az oldalon? Az, hogy kiváncsi volt a véleményemre, igazán örülök. Visszamenőleg is!Ami pedig feltehetőleg az Önök, szekfüsök pártját illeti, ahonnan a megbizatását kaphatta, hogy menjen templomba és hallgassa meg mit is mondanak ott, - mondja okozott Önnek kellemetlenséget, hogy néha le kellett térdelnie? - nos az onnan érkező megnyilatkozások minősítésén nem nekem kell a fejem törni.Azok a nyilatkozatok önmagukért beszélnek. Meg kell ismételnem, akik ennyi lócitromot dobálnak, azok keze előbb-utóbb lócitromos lesz. Igazán baráti üdvözlettel Spéter
Bejegyzés ideje: 2002. január 28. hétfő, 15:11:22

Neve: Dominek Ákos
E-mail címe: akos.dominek@audi.hu
Hozzászólás: Tisztelt Szerkesztőség! Egy olyan kéréssel fordulnék Önökhöz, hogy egyik cikkel kapocslatban, vannak táblázatos hivatkozások, melyeket, nem találtam sehol sem.Nagyon szükségem lenne az adatokra!!!
A Cikk címe:Magyarország reneszánsza a 3. évezredben
Náray László
A magyar bankrendszer fejlõdése és távlatai

Segítségüket előre is köszönöm, s várom mindenképp visszajelzésüket.
Tel: 06-96-66-1629

Tisztelettel:
Dominek Ákos
AUDI HUNGARIA MOTOR KFT:

Bejegyzés ideje: 2002. január 28. hétfő, 10:39:38

Neve: Dominek Ákos
E-mail címe: akos.dominek@audi.hu
Hozzászólás: Tisztelt Szerkesztőség! Egy olyan kéréssel fordulnék Önökhöz, hogy egyik cikkel kapocslatban, vannak táblázatos hivatkozások, melyeket, nem találtam sehol sem.Nagyon szükségem lenne az adatokra!!!
A Cikk címe:Magyarország reneszánsza a 3. évezredben
Náray László
A magyar bankrendszer fejlõdése és távlatai

Segítségüket előre is köszönöm, s várom mindenképp visszajelzésüket.
Tel: 06-96-66-1629

Tisztelettel:
Dominek Ákos
AUDI HUNGARIA MOTOR KFT:

Bejegyzés ideje: 2002. január 28. hétfő, 10:39:06

Neve: Nagy Imréné
E-mail címe: nagy.marta@axelero.hu
Hozzászólás: Kedves Surján László!
Nagyon jó a honlapotok. Órák óta élvezettel barangolok rajta.
Szeretettel üdvözöllek
Nagyné, Márta

Bejegyzés ideje: 2002. január 27. vasárnap, 17:43:51

Neve: Szabó Felbert
Hozzászólás: Megnéztem az eddigi beírásokat, és meg kellett állapítanom, hogy a kereszténydemokrata elhivatottságú beírók gyűlölködnek. Kár. Spéter január 18-án abszolút félretájékozottan rágalmaz, mert az MSZP a státusztörvényt megszavazta, csak az Orbán-Nastase különmegállapodást támadja. A státusztörvényt az SZDSZ nem szavazta meg. (Pesze, Önöknek a szabad demokratákat is módjukban áll gyűlölni.) Ennyit a keresztény felebaráti szeretet ürügyén gyakorolt erkölcsről, amely azonban egyszerűen csúnya, elvakult pártoskodás. Ha ilyen az MKDSZ, akkor megérdemli, amit a FIDESZ csinált vele.
Bejegyzés ideje: 2002. január 24. csütörtök, 18:00:22

Neve: Szabó Felbert
Hozzászólás: Sajnos tökéletesen igaz, amit Horn Gyula mond: némely papok nyíltan politizálnak a szószékről. Bármelyik misén ellenőrizhető Budapest II. kerületében a Szent Adalbert templom papjának ilyen jellegű szövege. Az azonnali vádaskodó válasz helyett arról kellene Önöknek meggyőződni, hogy kiről mondták, tényleg igaz-e. (A nevemet azért nem közlöm, mert félek Kövér László messzire nyűló karjától, más ar övé az Andrássy úti csodapalota.)
Bejegyzés ideje: 2002. január 24. csütörtök, 17:49:30

Neve: Kléri Bertalan
E-mail címe: kleri@freemail.hu
Hozzászólás: Tisztelt olvasók!
Mit szólnak a pánikba esett szocik legújabb vergődéséhez?A listapáholyban ülő Horn Gyula ismét mondott egy nagyot a népnek:vigyázni,mert a katolikus szószékeken nem csak papokat láthatnak,hanem fidesz politikusokat is! Köszönjük,majd figyelünk,mert az ember gyarló és elég egy pillanat,hogy a megszokott régi papja helyett máris egy (hangsúlyozottan)fidesz politikus prédikál.Erről beszél tehát az ország bármerre is menjen Horn Gyula,sőt ott tartunk,hogy gyónás után rohannak a feloldozottak,mondják már el Gyulának mit hallottak penitenciaként: szavazniuk kell a FIDESZre.
Úgy látszik valóban nagy a káosz ott a baloldalon,ezek a nagy vergődésben rúgnak egyet ide is oda is.Mit kell még elviselnünk ezektől?

Bejegyzés ideje: 2002. január 22. kedd, 23:26:41

Neve: Spéter
Értékelés: Egy olvasónak
Hozzászólás: Német gazdasági elemzők szerint soha nem volt olyan alacsony a gazdasági növekedési mutató s olyan magas a munkanélküliek száma mint az elmúlt év végen. Ezt ők mondták, én csak idéztem.
Bejegyzés ideje: 2002. január 20. vasárnap, 20:20:18

Neve: Egy olvasó
Hozzászólás: Spéterkém,
szöveged idézett mondatát ugye viccnek szántad?
"Azután a német szocik oly mély gödörbe juttatták a német gazdaságot, amelyben még soha sem volt."

Bejegyzés ideje: 2002. január 20. vasárnap, 16:37:30

Neve: Spéter
Hozzászólás: Na végre! Olvasva a jelöltek listáját nagy munkát végzett és szép eredményt ért el az MKDSZ vezetése. Legjobban a BAZ megyei jelölteknek, Csiba Gábornak és Sója Szabolcsnak örülök, akik sok éves munkájuk eredménye elismeréseként ott vannak az egyéni jelöltek között. Sok sikert nekik, valamennyi MKDSZ egyéni és listás jelöltnek.
A polgári oldal kampányának tisztességes hangúnak, szakszerűnek és frappánsnak kell lennie. Akik lógombóccal dobálódznak, azok keze lógombócos lesz. A polgári oldal keze maradjon tiszta. A szociké már gyárilag nem ilyen. Ahol a listára kerüléshez legalább egy rendőrségi vizsgálat vagy netán jogerős itélet szükséges, ott az igéreteket sem kell komolyan venni, mert a tisztesség benne felejtődött az ügyészségi aktákban. Ahol olyan külföldi cég szervezi a kampányt, amely születésénél fogva eleve keresztény ellenes, ott a keresztény-európai erkölcs ismeretlen, feledhető. Ha egy párt ilyen erkölcsi alapon szervezi meg kampányát, ott idegen érdekek jelennek meg, és felesleges nekik a népre hivatkozniuk. Talán mindenkinek el kellene olvasnia Szűrös Mátyás kritikai észrevételeit parlamenti padtársairól. Megszívlelendő Szűrös úr - aki kikiáltotta a Magyar Köztársaságot - véleménye, de úgy látszik csak azok értik, akik magyarul beszélnek. A szocik kampánya a Fidesz 1998-as programjának szegfűsített változata. Sshröder is ezt csinálta, amikor a CDU-CSU kampányprogramját ellopva megnyerte a választást, 1998-ban. Azután a német szocik oly mély gödörbe juttatták a német gazdaságot, amelyben még soha sem volt. Ide igyekeztek ti is szocikáim? Hát ennyit a felelőtlen igéretekről.

Bejegyzés ideje: 2002. január 20. vasárnap, 12:10:17

Neve: tpista
Hozzászólás: Így igaz, spéterkém. Ámbár ne féljünk a bolsitól, nem esz meg, cska megkóstol...
Szerintem tényleg ne féljünk, csak győzzük le őket.
Pista

Bejegyzés ideje: 2002. január 18. péntek, 22:57:45

Neve: Spéter
Hozzászólás: Tegnap este, miközben Orbán Viktor miniszterelnök úr és a Szerkesztő úr beszélgetését néztem-hallgattam az m1-en, kezdtem azt érezni, ez az egész szoci státusztörvény ellenkampány egyre jobban hasonlít a bolsevikok Téli Palota elleni rohamának előkészítéséhez. Polgárok, Figyelem! Ez már több, mint ellenzéki vélemény, itt bolsevik roham készül ledönteni a magyar kultúrát, eredményeket, reményeket. Az orosz bolsevikok visszavitték a középkorba Oroszországot. Ez a szoci kampány, a gyűlöletteljes hangjával még messzebbre, még mélyebbre tarthat. Amikor a miniszterelnök munkát adott az éhező szoci főjelöltnek, nem gondolt arra, hogy köszönet helyett micsoda mocskolódás indul be ellene és a Fidesz ellen. Vajon milyen sors vár ránk, a jobboldalra, ha ezeknek a sárkampány elvtársaknak hatalom kerül a kezébe? Megnyílik újra Recsk? Nem a románoktól, az itthoni bolsiktól kell félnie az országnak!
Bejegyzés ideje: 2002. január 16. szerda, 11:36:58

Neve: Spéter
Hozzászólás: Mint hallottuk a szocik kampányát egy izraeli cég csinálja. Kérdéseim: van-e a cég alkalmazottjainak munkavállalási engedélye Magyarországon? Az engedély kiadásakor betartották-e valamennyi vonazkozó jogszabályt? Ha ez a cég csinálta a román elnök kampányát, akkor szocikáim mi a probléma a többi románnal? Végül, nem volt itthon olyan csapat, amelyik magyarokból áll és ezt a minden szép emberi tulajdonságot nélkülöző kampányotokat meg tudta volna csinálni? Akkor mi a problémátok a többi külföldi munkavállalóval?
Bejegyzés ideje: 2002. január 5. szombat, 12:48:44

Neve: Spéter
Hozzászólás: Mindenkinek sokkal Boldogabb Új Esztendőt kívánok.
Remélem ez az év többet hoz, mint az előző. Apropó előző, egy plakátot láttam az év végén a tv-ben, de nem volt rajtam szemüveg s nem láttam, kinek a kezét szorongatja Kunce úr. Legutóbb Pisztrás Józsiét szorongatva láttam a cimlapon. Minden kedves munkaadónak üzenem, hogy gyorstalpaló nyelvórákat vegyenek, mert különben hogy értetik meg magukat a több millió idegenajkú vendégmunkással.A nyelvórákat a Köztársaság téren tartják, mert ott még a megállapodás magyar szövegét sem értik. Itt az első nyelvóra a huhogás.

Bejegyzés ideje: 2002. január 1. kedd, 13:17:49

Neve: Spéter
Bejegyzés ideje: 2002. január 1. kedd, 13:04:42
 

MTI

vissza Vissza a kezdőlapra