JORGOS - HTC

Sokak igazságérzetét bántja, hogy alig három millió forint kockáztatásával emberek ezreit lehet becsapni, 100 milliós tartozásokat produkálni, s egy egész idegenforgalmi ágazatot rossz hírbe hozni.
Az elmúlt hét két komoly fejleményt hozott a Jorgos ügyben. A hazai viszonyok jó irányú változására utal, hogy - a már megszokott passzivitás helyett - az ügyészség csalás bűntettének gyanúja miatt elrendelte a nyomozást. Ezt megelőzően örvendetes volt, hogy nyilvánosságra hozták a tulajdonosok nevét, ezáltal a korábban feltálalt mese, a csúnya HTC-ről és a szerencsétlen Jorgosról nem volt tovább tartható.

A következő lépés annak megszellőztetése volt, hogy a céget belepte a szcientológia. Érdemes elolvasni a Magyar Nemzet erről szóló írását.

Véletlen volt? Következmény volt? Nem tudjuk, - de időben ezt követte a Jorgos irodájának a kiégése. Érdeklődéssel várjuk a szakvéleményt: mitől vagy kitől égett le az iroda.
Figyelemre méltó viszont a rendőrségi szóvivő ma reggeli TV nyilatkozata. A szcientológus szálon nem nyomozhatnak, feljelentés hiányában.
A szcientológusok munkamódszereiről már korábban adtunk ismertetést.

Vissza a kezdőlapra