A Duna képernyője előtt
E-mailen jött olvasói vélemény a Duna TV-ről
From: "Jalsovszky Gy." <jalso@mail.datanet.hu> To: <mkdsz@elender.hu>

A Duna TV kiemelkedűően magas színvonalú a magyar nyelvű adások között. Csak egy példa: Orbán Viktorral készült tegnapelőtti interjújuk nagyszerű volt. Remélem, hogy határainkon túl is vették az üzenetet. Gratulálok!
Reggelente több műsor között "kattogtatok", a számomra éppen legérdekesebbet keresve, és nagyon gyakran a Duna TV-nél ragadok le. A stúdió ízléses, megnyugtató színei, a műsorvezetők stílusa összehasonlíthatatlanul jobban tetszik, mint a többi magyar csatornáé. Egyszerűen NEM értem, hogy miért ilyen alacsony a nézettsége, és azt sem értem, hogy miért forog állandóan közszájon a Duna TV megszüntetése ill. az m2-vel való összevonása. Óriási érték menne veszendőbe!!!
Talán helyes, hogy a TV arculatát fel óhajtják frissíteni, bár az eddigi arculattal is elégedett voltam. Amire szerintem szükség lenne: a csatorna népszerűsítése más médiában.
Sok sikert kívánok további munkájukhoz.

Dr. Jalsovszky György


A Duna TV arculatváltásáról szóló cikkünkhöz hozzá fűztük, hogy olvasóink véleményét szívesen közöljük az illetékesekkel. Jalsovszky György túllépett a felszólításon. A műsorral való megelégedettségét kifejező levelében nemcsak támogatja ezt a szerintünk is támogatandó de főleg nézendő TV-t, hanem felvet egy gondolatot: az egyes médiumok egymással való kapcsolatát. Ezzel az akciónkkal épp ez volt a célunk, felhívni a figyelmet a Duna TV-re. Emlékeztetünk, a Bartók Rádió honlapjának linkje is kint van nálunk. (És fordítva is, tessék megnézni!)

Végül megnyugtatásul: a Duna összevonása más csatornákkal legjobb tudomásunk szerint kacsa.

SL
Vissza a kezdőlapra