UNIO - MHL - FényHíd
Az első két ingyenes próbaszám után 3. számához érkezett az UNIO cimű kéthetente megjelenő lap. Az 1. és  2. mutatványszám megtekinthető honlapunkról is. (Az oldalakat folyamatosan töltjük fel!)
 
1. szám 1. oldal
2. oldal
3. oldal
4. oldal
5. oldal
6. oldal
7. oldal
8. oldal (1 Mega)
2. szám
1. oldal
2. oldal
3. oldal

4. oldal
5. oldal
6. oldal

7. oldal
8. oldal
9. oldal

10. oldal
11. oldal
12. oldal

Úgy gondoljuk, hogy a naponként frissülő Magyar-Hon-Lap, a két hetente drótpostán terjedő FényHíd és a nyomdából ugyancsak két hetente kikerülő UNIO bizonyos értelemben szerves egységet alkot, és néhány cikk e három csatorna közül 2-ben, esetenként mindháromban is megtalálható. Az elektronikus formák a dolog természeténél fogva ingyenesek, az UNIO-ra viszont elő kell fizetni. Az ingyenes próbaszámok 8 illetve 12 oldalasak voltak, a 3. szám már 16 oldalon jelent meg, a továbbiak az előfizetők számától függenek. A Magyar-Hon-Lap évek óta ellenszolgáltatás nélkül dolgozó szerkesztői javasolják olvasóinknak, hogy töltsék le a próbaszámot és ha tehetik fizessenek elő a továbbiakra.

Az előfiezetés díja fél évre 1500 Ft, és előfizetni lehet:

rózsaszin postautalványon: Omnis Fabula Kiadó Budapest, 1146 Abonyi út 6. címre vagy
átutalással: az Omnis Fabula Kiadó MTB RT 65100149-10016594 számú bankszámlájára
Legtöbb olvasónk ugyan ismeri, de azért megjegyezzük, hogy a Magyar-Hon-Lap napi frissítéseiről egy ugyancsak ingyenes hirlevélből szerezhetnek tudomást, melyre feliratkozni az mkdsz@elender.hu emilen lehet, a FényHid iránt érdeklődők pedig Bercsi Katalin  címén jelentkezzenek.
Vissza a kezdőlapra